Gratis Verzending   |   30 dagen om te retourneren

contact@eyerim.nl

Arnette Timestretch AN7092 1135

Arnette

Arnette Timestretch AN7092 1135

  • Verzending: GRATIS

  • Geschatte levertijd: Tijdelijk uitverkocht

  • Retourbeleid: 30-dagen

Out of stock 80 EUR 71 EUR

Prijs zoals weergegeven: EUR  0,00

Details

Beschrijving

Arnette kwam tot leven in 1992, in Californië en is wereldwijd beschouwd als het eerste merk op gebied van oogmode voor de tegencultuur, voor jonge mensen die leven op boards en met wielen. Arnette's mantra: dingen doen op je eigen manier, en plezier hebben terwijl je deze dingen doet, is de beste weg om te leven.

De bril Arnette Timestretch AN7092 1135 maakt deel uit van de laatste collectie van Arnette die zorgvuldig gemaakt zijn voor mannen. Dit elegante omrand montuur weerspiegelt de laatste trend in de moderne designer zonnebrillen. Deze rechthoekig vorm maakt Arnette AN7092 de perfecte keus, vooral voor ronde en ovale gezichten.

Het materiaal gebruikt voor het montuur is lichtgewicht kunststof, zorgt voor optimale zekerheid en bestendigheid eyerim’s aangeboden glazen op sterkte zijn geproduceerd en gepast door ons internationaal gerenommeerde partnerbedrijf met een 40 jaar lange traditie. Ze geven 100% bescherming tegen ultraviolette straling en om het beste zicht te garanderen zijn ze ook anti-reflectief, krasbestendig en hebben een waterafstotende coating.

Koop nu jouw Arnette Timestretch AN7092 1135 op eyerim en het wordt gratis bezorgd tot aan je voordeur, in de originele beschermende verpakking inclusief een zacht brillendoekje.

Maten

  • 51 mm
  • Standaard
  • 16 mm
  • 135 mm

Voor de overgrote meerderheid is maat M de juiste maat. Het is erg waarschijnlijk dat dit ook de juiste maat voor jou is. Om hier zeker van te zijn, kun je een truc met een bankpas of creditcard proberen:
Credit Card

Sde kaart reikt tot ruim over het einde van jouw oog

Mde kaart reikt tot het einde van het oog

Lde kaart reikt niet tot het einde van jouw oog