Het is duidelijk dat Fashion Weeks enorm populair zijn vanwege de grote namen op de catwalk zoals Gucci, Prada, Burberry, Dolce & Gabanna of Mulberry. Maar elk jaar vlak voordat deze ongelooflijke modeshows beginnen, blinken de grote sterren uit op straat. We vonden dit jaar de absolute winnaars van de street-style mode in de grootste, meest trendy steden ter wereld: Parijs, New York en Londen. Dus, laten we samen wat mode-inspiratie opdoen!

FASHION WEEK Parijs: HAUTE COUTURE 2018

Parijs is niet alleen een stad van liefde, maar ook de stad waar iedereen er modieus uitziet, ongeacht welke dag het is. Dit zijn onze favoriete Parijzenaars die dit jaar de Fashion Week zullen bijwonen.

#1

Top street style looks Paris     Top Fashion Week street style looks 2018

Najlepšie outfity slnečné okuliare Prada   Najlepšie outfity slnečné okuliare Dior Najlepšie outfity slnečné okuliare Boss by Hugo Boss

Deze eerste look combineert de tederheid van een ballerina door middel van een maxi-jurk met polka dot-patroon, die beide de grootste trends vormen van dit jaar; daarnaast wordt een extra mode statement neergezet door het dragen van een glanzende leren jas, leren hakken en een grijze broek. Elke modediva weet dat een bril de sleutel is tot creëren van een perfecte outfit. In deze look kunnen we niet anders dan deze subtiele maar chique ronde zonnebril opmerken! Jij kunt deze look ook krijgen; kijk gewoon bij al deze ronde zonnebrillen. Ray-ban of Prada, we laten je kiezen en onthoud dat je binnen een paar dagen een fashionista kunt zijn!

#2

Top street style looks Paris     Top Fashion Week street style looks 2018

Najlepšie outfity slnečné okuliare Marc Jacobs Najlepšie outfity slnečné okuliare Max MaraNajlepšie outfity slnečné okuliare Tom Ford

We weten allemaal dat het buiten nog steeds behoorlijk koud is, dus blote enkels en schouders moeten in de warmte van mooi katoen en wol blijven. Deze modediva is het met je eens! Ze koos voor een comfortabele, gescheurde jeans met een warme maar dikke maillot eronder en ook voor een eenvoudige zwarte trui met een oversized babyroze bomberjack als laatste kledingstuk. Ze vergeet niet dat details pas echt een outfit vormen - gedetailleerde flats, grote oorbellen, aantrekkelijke handtas en een oversized zonnebril. Neem een kijkje op onze website en kies een trendy zonnebril zoals deze Marc Jacobs of deze Tom Ford modellen en wees de meest trendy versie van jezelf!

#3

Top street style looks Paris     Top Fashion Week street style looks 2018

Najlepšie outfity slnečné okuliare Marc JacobsNajlepšie outfity slnečné okuliare Dolce GabannaNajlepšie outfity slnečné okuliare Gucci

Rood is het hele jaar door een onsterfelijke kleur. Het past bij iedereen en het is de kleur die de aandacht trekt. Als je niet de moed hebt om rood te dragen, kijk dan eens naar deze meid! Ze draagt alle tinten van rood - een kleurrijke blouse waar rood de dominante kleur is, een handtas met mooie rode tinten, een prachtige rode jas, rode nagels en rode lippenstift! Wauw! Ze vergat de magie van de accessoire niet, want ze koos voor gouden armbanden en ringen, opvallende oorbellen, een luipaard print hoed en een roze ronde zonnebril. Wees dapper en laat je felle kant zien in een rode outfit! Oh, en vergeet niet om ook deze funky roze zonnebril mee te nemen!

FASHION WEEK New York: Autumn/Winter 2018

New York is de stad die nooit slaapt en New Yorkse mode is duidelijk klaarwakker. Laat je inspireren door deze aantrekkelijke New Yorkers.

#1

Top street style looks New York     Top Fashion Week street style looks 2018Top Fashion Week street style looks 2018Top Fashion Week street style looks 2018Top Fashion Week street style looks 2018

Soms zijn modetrends een beetje maf en helemaal niet minimalistisch. Maar als je van een minimalistische stijl houdt met een vleugje elegantie, zul jij het net zo leuk vinden als deze New Yorker om nonchalant over straat te lopen terwijl je gefotografeerd wordt. Een wit gestreept pak met een huidskleurige jas, witte leren hakken en een kleine handtas met een vleugje rood is precies waar een gemiddelde modeliefhebber voor zou kiezen. Gouden oorbellen en een verbazingwekkende donkere, oversized zonnebril zijn de finishing touches waardoor deze look perfect in elkaar zit. Of je nu een bewonderaar bent van eenvoud of je denkt dat het gewoon saai is, we wedden dat je verslaafd zult raken aan deze chique zwarte zonnebril, wat er ook gebeurt!

#2

Top street style looks New York     Top Fashion Week street style looks 2018

Najlepšie outfity dioptrické okuliare PradaNajlepšie outfity dioptrické okuliare PradaNajlepšie outfity dioptrické okuliare Juicy Couture

‘'Op woensdagen dragen we roze' dat is wat Regina George in de legendarische film Mean Girls opperde. En we wedden onze favoriete bril erop dat het een woensdag was toen deze schoonheid de woorden van Regina ter harte nam en de Fashion Week bijwoonde. Roze is soms moeilijk goed naar voren te brengen, maar deze meid weet wat goed bij haar past! Ze stampte een paar tinten roze samen, voegde een paar slimme brillenglazen toe en voila - we staan versteld! Als je al je outfits wilt opvrolijken, bekijk dan eens onze selectie van trendy brillen die wij voor je hebben.

#3

Top street style looks New York     Top Fashion Week street style looks 2018

Najlepšie outfity slnečné okuliare Tom FordNajlepšie outfity slnečné okuliare Ray-BanNajlepšie outfity slnečné okuliare Persol

Laten we niet vergeten dat er ook heren in de mode zijn! Deze stijlvolle New Yorker maakte zijn weg naar de Fashion Week met een zeer modieuze swing. Brede blauwe broek, een elegant zwart shirt met een blauwe jas erop en een paar trainers lijkt een mooie combinatie. Maar met de gedurfde rode hoed en de Aviator bril uit de jaren 80 is deze combinatie gewoon perfect! Verkrijg nu een Aviator-bril op sterkte en bezit de stijl van een New Yorker. Vraag je je af of een dergelijk paar wel bij je gezicht past? Lees onze gids door en kom erachter.

FASHION WEEK London: Autumn/Winter 2018

Londen heeft net als elke andere stad in de wereld zijn eigen geest en een duidelijk bewijs hiervan is de mode. Niet alleen de koningin verscheen dit jaar op de London Fashion Week, maar ook veel Londenaren wiens stijl we meer jaloers op kunnen zijn dan de kroon van de koningin zelf.

#1

Top street style looks London     

Najlepšie outfity slnečné okuliare Marc JacobsNajlepšie outfity slnečné okuliare SmithNajlepšie outfity slnečné okuliare Dior

Je zou niet alleen het geweldige haar opmerken bij deze meid, toch? Een comfortabele gebreide trui, een zwarte wijde broek in combinatie met bruine trenchcoat, dat gilt gewoon de fashion week. Maar de Londenaar stopte daar niet - ze voegde een paar sneakers toe, een rode met luipaard geprinte 'fanny pack' en een back-to-the-future-achtige zonnebril. Als je een funky zonnebril zoals dit onbevreesde meisje wilt hebben, bekijk dan zeker eens onze selectie van zonnebrillen met één lens en je zal zeker de aandacht trekken!

 

#2

Top street style looks London     Top Fashion Week street style looks 2018

Najlepšie outfity dioptrické okuliare Ray-BanNajlepšie outfity dioptrické okuliare Boss OrangeNajlepšie outfity dioptrické okuliare Polo Ralph Lauren    

Laten we eerlijk zijn jongens, we zouden allemaal graag als deze geweldige man zijn - zelfverzekerd, ontspannen, met een geweldige smaak. Een gewaagde marineblauwe jumpsuit met een eenvoudige grijze blazer, een simpele zwarte tas en een hoge kwaliteit bril vormen samen een stijlvolle outfit voor elke man die graag opvalt. Wil je ook klassieke monturen hebben net als deze kerel? Alle Persol brillen zijn gewoon uitstekend, bekijk ze nu!

#3

Top street style looks London     Top Fashion Week street style looks 2018

Najlepšie outfity dioptrické okuliare Michael KorsNajlepšie outfity dioptrické okuliare FossilNajlepšie outfity dioptrické okuliare Versace

Dit prachtige wezen is hoe we ons voorstellen dat alle Londense meisjes eruit moeten zien! Stijlvol, maar bijzonder, verfijnd maar roekeloos, en dat is slechts een van de manieren om haar stijl te beschrijven. Ze koos voor een uitstekende kleurencombinatie, met een eenvoudige Gucci handtas en een lichte vintage bril om de outfit compleet te maken. Ben je een grote fan van een elegante en chique bril? Je zult deze Michael Kors zeker leuk vinden! Als dat niet jouw voorkeur is, bekijk dan eens onze selectie sierlijke brillen!

Mode is gewoon geweldig, toch? Hoewel we het ons soms niet realiseren dat we er toch allemaal deel van uitmaken. Dus waarom zouden we hier niet aan meedoen met een glanzend nieuwe zonnebril? Ga naar onze website en bekijk het aanbod! We beloven dat je iets zult vinden dat precies bij je past.