11.7.2018 4830 weergaven 2 min gelezen

Top zomermerk: Maak kennis met Horsefeathers!

Hip, leuk, avontuurlijk, eerlijk, natuurliefhebbend - dat is Horsefeathers. Ben je al nu al overtuigd? Kom en ontmoet het meest relaxte en leuke merk, onze persoonlijke favoriet, Horsefeathers!

Horsefeathers - HOE HET ALLEMAAL BEGON?

Het Hipste Zomermerk: Horsefeathers, Lente/Zomer Collectie
1989 Boundary Country, Brits-Columbia, Canada.

Hanuš Salz creëerde samen met zijn groep vrienden (wiens stijl en mentaliteit beide erg geïnspireerd zijn door snowboarden en skateboarden) de merknaam - Horsefeathers. Een hechte groep gebaseerd op vriendschap, plezier en héél veel snowboarden - dat is waar het verhaal allemaal begon. Later toen Hanuš terug verhuisde naar Tsjechië, ontmoette hij daar Pavel Kubíček en zij besloten vervolgens samen het merk daadwerkelijk te lanceren.

Het Hipste Zomermerk: Horsefeathers, Lente/Zomer Collectie Heren Wayfarer Zonnebril Het Hipste Zomermerk: Horsefeathers, Lente/Zomer Collectie Heren Wayfarer Zonnebril

Horsefeathers - WAAROM HET ALLEMAAL BEGON?

Het Hipste Zomermerk: Horsefeathers, Lente/Zomer Collectie

Toen Hanuš Pavel ontmoette in Pilsen, Tsjechië, besloten ze het merk Horsefeathers te lanceren om drie belangrijke maar ook simpele redenen:

- Ze waren niet enkel maar geïnteresseerd in het krijgen van een "goede" baan, maar ze verlangden naar meer.
Er was toen nog maar nauwelijks snowboard bovenkleding op de Tsjechische markt te vinden.
- Ze wilden zoveel mogelijk snowboarden.

De derde reden werd de grootste ‘drive’ achter het hele Horsefeathers idee, samen met de oorspronkelijke inspiratie: plezier hebben, vrienden en snowboarden. Nu zijn we 29 jaar later en Horsefeathers is nog steeds dezelfde oude leuke bijeenkomst van vrienden!

Het Hipste Zomermerk: Horsefeathers, Lente/Zomer Collectie Dames Wayfarer Zonnebril Het Hipste Zomermerk: Horsefeathers, Lente/Zomer Collectie Heren Wayfarer Zonnebril

HORSEFEATHERS heeft niet alleen de hoogste kwaliteit bovenkleding, T-shirts, rugzakken, riemen, sokken of ondergoed.
HORSEFEATHERS heeft ook hoge kwalitatieve, handgemaakte, gepolariseerde zonnebrillen. Vergeet niet om de hele Horsefeathers collectie op onze eyerim website te bekijken voor onvergelijkbaar lage prijzen!

Het Hipste Zomermerk: Horsefeathers, Lente/Zomer Collectie

HORSEFEATHERS producten zijn allemaal eersteklas, ontspannen en leuk; gemaakt in Europa en ook geïnspireerd door de eeuwige liefde voor bier. Ja, bier. Je moet elk product van heel dichtbij bekijken om een klein bier icoon te vinden. En wat denk je daar nou van hè? Hoe geniaal is dat?!

Er zijn veel fantastische designer merken over de hele wereld. Ze produceren allemaal geweldige producten waar we allemaal dol op zijn, en eigenlijk hebben ze allemaal wel wat een hoogstaand merk zou moeten hebben. Maar waarom houden we dan toch een klein beetje meer van Horsefeathers? Dat komt door hun inspirerende ziel! Zelfs niet-snowboarders, niet-skateboarders, niet-ontspannen-extreem-voorzichtige personen zullen ook absoluut verliefd worden op Horsefeathers! Na bijna drie decennia zijn ze het nog steeds niet kwijt - de rustige en oprechte charme waarmee het allemaal begon toen de jaren 90 naderde. Wauw, wat zouden we graag willen dat er meer Horsefeathers in de wereld waren! We zouden allemaal wat meer ontspannen en gelukkig zijn, denk je ook niet?

Over welk merk zou je meer willen weten? Laat het ons weten in de reacties!

Adam

Ik ben hoofd logistiek in eyerim. Ik ben gepassioneerd over fotografie en technologie - mijn camera is altijd klaar voor gebruik. Ik draag een bril sinds mijn vroege jeugd en ik ben trots op mijn kookvaardigheden - bakken telt niet.

GERELATEERDE BERICHTEN
Bereid je voor op zonnige dagen - 4 snelle tips hoe je NIET je zonnebril moet uitkiezen

Als je klaar bent voor je nieuwe zonnebril van dit seizoen, hebben we deze 4 tips voor je om je shopgedrag te kunnen verbeteren zodat je geen fouten maakt.

Luxottica Days - Herfst 2017

Ontdek de nieuwe collecties van Ray-Ban, Oakley, Dolce & Gabanna, Persol en nog veel meer de herfst van 2017.

De goede maat is belangrijk - Hoe kun je de juiste bril maat kiezen?

Kom achter het geheim om de juiste montuur maat te kiezen. Bekijk enkele handige tips en zorg ervoor dat je nieuwe bril perfect op je gezicht past.

DISCUSSIE