Deze maand presenteren wij een van de nieuwtjes in ons portfolio, KERBHOLZ eyewear, een kwaliteitsmerk met een passie voor de natuur. Voor de liefhebbers van tijdloze en warme organische materialen, vernieuwende ideeën en een weergaloos modieuze stijl, is dit merk een must. Laten we het verhaal van KERBHOLZ ontdekken!

"Elke goed verhaal begint met een maf idee."

Het verhaal van KERBHOLZ begint in 2011. Na hun lange reis in Centraal-Amerika hebben de oprichters Matthias & Moritz hun liefde voor hout hervonden. Tijdens hun reis hadden ze dit aangenaam tastbare en warme organische materiaal teruggezien in verschillende alledaagse voorwerpen. En daar ontstond het idee voor hout als opleving in street style! Samen met hun vrienden, veel rode wijn, zweet, tranen en passie werd Kerbholz geboren. Sinds 2012 maakt Kerbholz houten horloges, zonnebrillen en brilmonturen van uitmuntende kwaliteit, handgemaakt van natuurlijk hout, vulkanisch basalt en katoen-acetaat. Duurzaamheid, een strak design en kwaliteit zijn de woorden die Kerbholz definiëren vanaf het prille begin. 

kerbholz sunglasses online

Waar komt deze naam vandaan?

Ik denk dat Kerbholz dat zelf het beste kan beschrijven: "Voor ons geldt dat een Kerbholz-product je begeleidt in bijzondere momenten en ervaringen. Je maakt imaginaire afdrukken in het hout die worden gesymboliseerd door het patina van het materiaal". Ze zien elk Kerbholz-product net zo individueel als ieders levensverhaal en het creëren van een heel eigen persoonlijk product is de motivatie achter Kerbholz.

kerbholz eyewear sunglasseskerbholz sunglasses glasseskerbholz eyewear sunglasses acetate

Duurzaamheid

Een groot gewicht wordt gegeven aan de middelen die worden gebruikt bij de productie van Kerbholz. Het bedrijf ondersteunt herbebossingsprojecten en met elk verkocht product wordt bijgedragen aan een duurzame manier van leven!

De levenscyclus van Kerbholz celluloseacetaat brillen

Zo werkt het...

Kerbholz sunglasses eye glasseskerbholz eyewear sunglasses

Kerbholz biedt kwaliteit, een strak design en een ecologisch alternatief voor eigentijdse mode. Wij delen dit verhaal graag met jou omdat het fantastisch is om een bijdrage te mogen leveren aan de groeiontwikkeling van Kerbholz. Ontdek dit merk en kijk of dit jouw nieuwe levensgezel wordt! Eerste vijf kunnen genieten van 20% korting op alle Kerbholz zonnebrillen (code: KERBHOLZ20) en voor de laatkomers hebben we 10% korting tot eind oktober (code: KERBHOLZ10). Geniet van de laatste zonnestralen van de herfst!