Valentijnsdag komt dichterbij en je grootste uitdaging voor de komende dagen ligt voor de hand: het perfecte cadeau vinden voor JOUW valentijn. Wat in het begin misschien een makkelijke taak lijkt, kan veranderen in een gruwelijke achtervolging voor een ‘op het laatste moment’ cadeau en het kan resulteren in iets dat we ook wel een 'ramp' noemen. Gelukkig zijn wij hier om je een handje te helpen! Verras je geliefde met een nieuw paar designer-zonnebrillen net op tijd voor de lente of kies een bril op sterkte in hun favoriete stijl. Als je wat inspiratie nodig hebt, bekijk dan eens een paar van onze top Valentijnsdag keuzes samen met onze Valentijnsdag cadeaugids, voor hem en voor haar.

Geef het onverwachte

Klassiek is niet saai en een goede smaak staat gelijk aan ware liefde. Benader het traditioneel en je kunt niet fout zitten. Als je op zoek bent naar een zonnebril voor je vrouw, probeer dan Ray-Ban Erika, de grootste klassieker aller tijden, die verkrijgbaar is in meer dan 10 kleurencombinaties. Elke moderne vrouw heeft ze! Als je meer denkt aan een bril op sterkte, is onze topkeuze met elegantie en goede smaak zeker Vogue VO5151 2533. Een soepel montuur in combinatie met een neutraal opale zandkleur zullen er prachtig uitzien op het gezicht van je vrouw!

Tipy na Valentínsky darček

Wat is een beter cadeau voor je man die van klassiek en van een goede zonnebril houdt, dan een montuur gemaakt van warm organisch materiaal. Kerbholz Albert Rosewood zonnebrillen zijn gemaakt van het beste kwaliteit hout, met een soepel ontwerp van een klassiek wayfarer montuur. Onze klassiek alternatief voor een bril op sterkte voor de man van je leven is de Persol Classics PO3012. Na 100 jaar in de brillenindustrie, biedt Persol een hoge kwaliteit en Italiaanse traditie aan terwijl het voldoet aan de eisen van zelfs de meest verfijnde harten. Persol Classics heeft het allemaal: klassieke vorm, klassieke kleuren en een klassieke uitstraling.

Tipy na Valentínsky darček


Geef het vertrouwen

De avond van de date vraagt vaak om wat extra moed en we hebben ook iets voor hen die erg gedurfd zijn. Vrouwen zijn helemaal gek op mode en zonnebrillen zijn geen uitzondering. Deze funky Marc by Marc Jacobs MMJ476/S met gespiegelde lenzen zal de wereld van je liefde op haar kop zetten. Als je op zoek bent naar de perfecte bril om je fashion maniac echt versteld te laten staan, kijk dan eens naar deze Prada PR15TV bril. Het frame is lichtgewicht voor dagelijks gebruik, heeft een trendy dubbele brug en staat garant voor Italiaanse kwaliteit en een prachtige stijl. Wie zei dat alleen de duivel Prada kan dragen?

Tipy na Valentínsky darček

Voor de modebewuste man met een goede kennis van de nieuwste trends, heeft jouw cadeau jacht wellicht wat extra vaardigheid nodig. Heb je gehoord van de Ray-Ban Blaze-collectie? Het is iets dat je echt eens van dichtbij moet bekijken! Ray-Ban Blaze Clubmaster is een pure innovatie die een strakke, moderne kijk op het iconische clubmaster montuur biedt en we wedden dat je man ze in alle 6 beschikbare kleuren wil hebben! Als hij prioriteit geeft aan mode boven functionaliteit als het gaat om een bril, biedt hem dan een compromis aan. Persol PO3143V van de Calligraphy Edition biedt beide. Deze speciale collectie maakt gebruik van een buitengewone kleurencombinatie die het niet verdient te worden gedragen door angsthazen en een vleugje moed vereist.

Tipy na Valentínsky darček


Geef het tijdloze

Vintage, tijdloos, old-school - noem het maar wat je wil, sommige mensen houden gewoon van reizen in de tijd! Als de vrouw van je leven van vintage mode houdt, koop je haar liever geen superkrachtige flitsende aviator zonnebril. Kijk eens naar deze prachtige Dolce & Gabbana DG4270 zonnebrillen met bijpassende bloemenprint, zijn ze niet mooi? Een fantastisch cadeau voor Valentijnsdag. Ben je op zoek naar een bril op sterkte? Maak je geen zorgen, we laten je hier niet achter. Deze Ray-Ban RX7026 ziet eruit alsof het uit een oude Amerikaanse film komt en je meisje moet zeker van ze houden! Ze zijn er in 8 kleuren maar onze favoriet is absoluut roze met gouden details op de brug en op de pootjes.

Tipy na Valentínsky darček

Als jouw man zich graag in retro mode begeeft en weet hoe hij het woord 'vintage' moet definiëren, heeft het geen zin hem iets anders te geven dan de Persol PO9649S zonnebril. Deze zonnebril maakt deel uit van de Persol Vintage Celebration Special Edition, die een vintage uitstraling heeft en stilistische perfectie en kwaliteit biedt waar Persol bekend om staat. Onze vintage Valentine's keuze voor de brildrager zijn zonder twijfel de Dolce & Gabbana DG3270. Met hun old-school clubmaster montuur, interessante combinatie van neutraal grijze en bruine kleuren en de beste materialen, zal je valentijn eruit zien als een zakenman uit de jaren zestig.

Tipy na Valentínsky darček

De liefde hangt in de lucht en designerbrillen zijn een fantastisch cadeau voor iemand van wie je houdt! Bekijk de volledige versie van onze Valentijnsdag Cadeaugids voor meer inspiratie hier en kies je favoriete paar uit onze zorgvuldig geselecteerde Valentijnsdag-collectie. Met veel liefde, eyerim