Elk jaar op 7 april vieren we de Wereldgezondheidsdag en dit jaar is het 70-jarig jubileum. De Wereldgezondheidsdag is een wereldwijde bewustmakingsdag en werd opgericht door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) met een zeer eenvoudig principe - passende en eerlijke gezondheidszorg voor iedereen in deze wereld.

Het is ongelofelijk dat bijna de helft van de wereld geen goede gezondheidszorg krijgt vanwege een financiële tekortkoming. Tijdens het 70-jarig jubileum van de WHO is hun doel heel duidelijk - om zich volledig te concentreren op een "Universele zorgdekking: iedereen, overal", wat betekent dat iedereen overal in de wereld toegang heeft tot goede gezondheidszorg zonder de angst voor financiële lasten. Beginnend op Wereldgezondheidsdag, is het de bedoeling van de WHO om hun UHC (Universal Health Coverage) partners te inspireren, te motiveren en te begeleiden om hen veel actiever te laten deelnemen aan het zojuist genoemde doel.

De WHO heeft niet alleen deze geweldige doelen, maar ze beschermen ook landen tegen epidemieën, ze verminderen het risico op honger en armoede en ze verbeteren ook de gendergelijkheid. Dit zijn nogal ambitieuze doelen die voltooid moeten worden, dus deze dag zou meer gewaardeerd moeten worden dan hij nu is!

Vanzelfsprekend moet je niet alleen je longen, hart en lever gezond houden, maar ook je ogen! Moet je een bril dragen, maar ben je er op de een of andere manier niet in geslaagd om dat te doen? Ben je bang om er minder aantrekkelijk uit te zien? Nou, blijf verder lezen, want je bent slechts 3 woorden verwijderd van het krijgen van een beter zicht, nu direct.

1.    Helderheid

Prada Cinema Prescription Glasses in Black

Kennen we niet allemaal het gevoel van een mistig zicht? Droge ogen, die moe zijn van het constant kijken naar onze computerschermen; geen wonder dat we een corrigerende bril nodig hebben! Maar met je favoriete bril wordt de wereld mooier en duidelijker. Waarom zou je het dan niet proberen?

2.   Verleidelijkheid

Prada Cinema Prescription Glasses for Women in Black, Unisex Ray-Ban Aviator Prescription Glasses in Gold

Eenvoudig als dat het is - met je favoriete bril op sterkte, zul je veel aantrekkelijker lijken. Dat is een bekend feit. Het is bewezen dat brillen mensen slimmer doen lijken, waardoor ze aantrekkelijker zijn voor het andere geslacht (of hetzelfde geslacht, wat je maar wilt). Nerdy is het nieuwe sexy, oké? En wat is ook sexy? Om alles te kunnen zien! Wil je de grootste trends volgen? Koop een trendy bril uit de 2018 collectie en jij kunt de fashion statement zijn waar iedereen tegenop kijkt.

3. Toegankelijkheid

Unisex Ray-Ban Aviator Prescription Glasses in Gold

Het is de 21e eeuw, vrienden. We zijn allemaal online te vinden, waarschijnlijk veel te vaak. Maar wie houdt er eigenlijk nog van shoppen? Alle winkelcentra zijn te warm en druk, en uiteindelijk eindigen we allemaal zweterig en chagrijnig. Wie heeft dat nodig? Dat is waarom je een "virtuele spiegel" op onze website kunt vinden, waar je gemakkelijk je favoriete bril op sterkte kunt proberen, zonder stress en andere mensen die je aanstaren. Hoe klinkt het om je uitgeprobeerde bril op sterkte binnen een week al thuis te hebben? Bij ons kan dat! Hier vind je talloze brillen die je in no time in huis kunt hebben.

Er zijn slechts 3 eenvoudige woorden en één vouchercode nodig om te beslissen of je je zicht wilt verbeteren, toch? Gebruik de code: WHO20 tijdens 3 tot 8 april en ontvang 20% korting op je bestelling van een brilmontuur die we op onze website hebben en vergeet daarna niet om de Wereldgezondheidsdag op elke andere gekke manier te vieren!

Sources of the general WHD and UHC information:
http://www.who.int/en/
https://www.uhc2030.org/news-events/meetings-events/article/whos-world-health-day-2018-is-on-universal-health-coverage-448186/