Gratis Verzending   |   30 dagen om te retourneren

contact@eyerim.nl

Bolle Tsar 21441

Bolle

Bolle Tsar 21441

 • Verzending: GRATIS

 • Geschatte levertijd: 5 - 7 werkdagen

 • Retourbeleid: 30-dagen

M

Prijs zoals weergegeven: EUR  0,00

In stock 100 EUR 88 EUR

Prijs zoals weergegeven: EUR  0,00

Dit model in verschillende kleuren

Details

 • Merk Bolle
 • Montuurkleur Zwart
 • Montuurvorm Panorama
 • Lenskleur Grijs
 • Montuurvorm Omrand
 • Materiaal Plastic
 • Collectie Dames, Heren
 • Montuurkleur van de fabrikant Matte Black / Grey
 • Gepolariseerd Nee
 • Kleur brillenglazen van de fabrikant Black Chrome Photochromic
 • Model Tsar 21441
 • Materiaal van de fabrikant Injected Polyamide

Beschrijving

Het verhaal van Bollé begon in 1888 in een klein dorpje in Oyonnax, Frankrijk. Van daaruit heeft de familie Bollé grote stappen gezet om het bedrijf tot een van de meest prominente producenten te maken op gebied van hoogwaardige oogmode. Het handelsmerk is een combinatie van fit, fashion en comfort resulteert in een van de meest vernieuwende en technologisch geavanceerde producten op de markt. Bollé heeft een goed aanzien ontwikkeld op gebied van wintersporten, fietsen en outdoor.

Ski brillen Tsar 21441 vertegenwoordigen het hoogtepunt van Bolle ’s tientallen jarenlange expertise in het maken, testen en verfijnen van skibrillen in samenwerking met professionele atleten. Gestroomlijnde framegeometrie biedt een ongeëvenaard gezichtsveld en maakt Bolle perfect compatibel met helmen van alle grote fabrikanten, waaronder Bolle, Giro, Anon, K2 of Smith. Geïntegreerde afzuigventilatoren zorgen voor een superieure anticondensventilatie zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

Bolle's Black Chrome lens presteert in alle condities, inclusief de meest extreme. Black Chrome lens heeft 15% VLT, dat laat 15% van het zonlicht door die direct met het licht mee verandert, waardoor het zicht geoptimaliseerd wordt en het bescherming biedt gedurende de dag. Voor meer informatie over VLT, klik hier.


Koop uw Bolle Tsar 21441 Photochromic nu meteen op eyerim en het wordt gratis geleverd rechtstreeks aan je deur in de originele beschermende verpakking, inclusief alle accessoires.

INBEGREPEN TECHNOLOGIEËN
MODULATOR™

De MODULATOR ™ 2.0 licht reducerende lens verbetert uw vermogen om het terrein in te schatten, zelfs in de meest extreme omstandigheden. Deze lens zorgt voor een verbeterde en snellere activering, verduistering en verheldering, ongeacht de temperatuur.

Equalizer®

Equalizer®-technologie biedt een hoog presterende anti-condens functie. Dankzij een technisch en ademend inzetstuk tussen de twee lenzen, gebruikt het een ventilatiesysteem om de atmosferische druk tussen de lenzen te reguleren, waardoor vochtigheid en elk spoor van condensatie wordt geëlimineerd.

Carboglass

Dankzij een hightech beschermend pantser op de buitenste lens, creëert carboglass een schild dat het risico van krassen significant verminderd, terwijl het uw lens en zicht kristalhelder houdt.

Dubbele lens

Dubbelglas thermische bescherming gebruikt tussen de koude droge lucht, en de vocht gegenereerd door intensieve activiteiten, voorkomt het ontstaan van afleidende condensatie.

P-80+ anti-condens laag

P-80+ anti-condens coating toegepast op de binnenste lens absorbeert vocht verdeeld over de oppervlakte van de lens en verstrekt superieure anti-condens capaciteiten en heldere visie.

Flow-Tech Venting®

Flow-Tech Venting® controleert en optimaliseert luchtstromen aan de binnenkant van de lens. Venting systemen reduceren potentiële vochtophoping, reduceren het beslaan van de lenzen, en het houdt uw authentieke visie in stand.

Driedubbele dichtheid schuim

Ultrazacht polair micro-vlies ondersteund met twee lagen van meervoudige dichtheid schuim zorgen altijd voor een comfortabele pasvorm.

Steunbalk systeem

Bolle's steunbalk uithouder systeem is ontworpen om uw skibril comfortabel op uw gezicht te dragen en om een perfecte pasvorm te behouden wanneer deze wordt gedragen met de nieuwste helm designs.

Wijd gezichtsveld

Het wijde gezichtsveld zorgt voor maximale perifere visie; een noodzaak in de slalom poorten of om het landschap te bewonderen vanaf de top.

Gesiliconiseerde band

De gesiliconiseerde band biedt ultieme ondersteuning voor uw skibril op de helm.

Maten

De meerderheid van ski-brillen wordt geproduceerd in een standaard maat (M) en passen vaak universeel bij zowel volwassenen als bij kinderen. Deze maat past bij de meeste mensen en de kans is dus erg groot dat dit ook de correcte maat voor u is.

Grotere maat skibrill hebben een wijdere, langere en diepere frame maat die bij grotere gezichten past.

Aan de andere kant, kleinere maat skilbrillen hebben een smallere, kortere en dunnere frame maat. Deze passen zowel kinderen en jeugd, als ook volwassenen met kleinere gezichten.