Gratis Verzending   |   30 dagen om te retourneren

contact@eyerim.nl

Carrera Junior CARRERINO52 HNJ

Carrera Junior

Carrera Junior CARRERINO52 HNJ

  • Verzending: GRATIS

  • Geschatte levertijd: Tijdelijk uitverkocht

  • Retourbeleid: 30-dagen

Out of stock 79 EUR 63 EUR

Prijs zoals weergegeven: EUR  0,00

Details

Beschrijving

Het verhaal van Carrera begon in 1956, wanneer Wilhelm Anger de beslissing maakte om zijn sportbrillen bedrijf te noemen naar de langste, snelste en meest gevaarlijkste race in de wereld - Carrera Panamericana. Carrera Junior oogmode collectie is speciaal gericht op jonge dragers en gokt op de best-verkopende vormen en kleurrijke monturen.

De bril Carrera Junior CARRERINO 52 HNJ maakt deel uit van de laatste collectie van Carrera Junior die zorgvuldig gemaakt zijn voor kinderen. Dit elegante omrand montuur weerspiegelt de laatste trend in de moderne designer zonnebrillen. Deze rechthoekig vorm maakt Carrera Junior CARRERINO 52 de perfecte keus, vooral voor ronde en ovale gezichten.

Het materiaal gebruikt voor het montuur is hoogwaardige kwaliteit acetaat. In vergelijking met plastic is acetaat aanzienlijk lichter, soepeler en is 100% hypoallergeen. eyerim’s aangeboden glazen op sterkte zijn geproduceerd en gepast door ons internationaal gerenommeerde partnerbedrijf met een 40 jaar lange traditie. Ze geven 100% bescherming tegen ultraviolette straling en om het beste zicht te garanderen zijn ze ook anti-reflectief, krasbestendig en hebben een waterafstotende coating.

Koop nu jouw Carrera Junior CARRERINO 52 HNJ op eyerim en het wordt gratis bezorgd tot aan je voordeur, in de originele beschermende verpakking inclusief een zacht brillendoekje.

Maten

  • 47 mm
  • 27,9 mm
  • 16 mm
  • 125 mm

Voor de overgrote meerderheid is maat M de juiste maat. Het is erg waarschijnlijk dat dit ook de juiste maat voor jou is. Om hier zeker van te zijn, kun je een truc met een bankpas of creditcard proberen:
Credit Card

Sde kaart reikt tot ruim over het einde van jouw oog

Mde kaart reikt tot het einde van het oog

Lde kaart reikt niet tot het einde van jouw oog