Gratis Verzending   |   30 dagen om te retourneren

Christopher Cloos Paloma Champagne Polarized

    Limited availability
  • Verzending: GRATIS

  • Geschatte levertijd: 10 - 13 werkdagen

  • Retourbeleid: 30-dagen

Prijs zoals weergegeven: €  0,00

Limited availability € 121 € 103

Prijs zoals weergegeven: €  0,00

Dit model in verschillende kleuren

Details

Beschrijving

Christopher Cloos is een Scandinavisch merk dat bekend staat als tijdloos en elegant. Geïnspireerd door een stijlvolle man op een strand in het zuiden van Frankrijk, werden de oprichters Marius en Christopher ontroerd door zijn voorliefde voor eenvoudige en tijdloze vintage monturen. Kort daarna besloten de twee oprichters om hun eigen betaalbare zonnebrillen lijn te creëren, terwijl ze nooit genoegen nemen met minder dan het beste. Christopher Cloos zonnebrillen zijn tijdloos en worden alleen gemaakt met de beste materialen, terwijl de stijl minimalistisch en modern blijft. Net als de man die de oprichters op het strand hebben ontmoet, genaamd Christopher Cloos.

Zonnebrillen Christopher Cloos Paloma Champagne Polarized zijn deel van de laatste Christopher Cloos collectie, zorgvuldig gemaakt voor dames en heren. Dit elegante omrand model weerspiegelt de nieuwste trends in hedendaagse designer oogmode en haar rond vorm maakt Christopher Cloos Paloma de perfecte keuze speciaal voor vierkante en hartvormige gezichten.

Het materiaal gebruikt voor het montuur is hoogwaardige kwaliteit acetaat. In vergelijking met plastic is acetaat aanzienlijk lichter, soepeler en is 100% hypoallergeen. De glazen zijn ontwikkeld om voor 100% schadelijke UV-straling te blokkeren. Het gepolariseerde filter verwijdert ook 99.9% van de verblindende schittering en vergroot het contrast, zodat jouw zicht helder is en kleuren sprankelen.


Koop nu uw Christopher Cloos Paloma Champagne Polarized op eyerim en het wordt gratis thuisbezorgd in de originele beschermende verpakking.

Maten

  • Lens width: 46 mm 46 mm
  • Lens height: 40 mm 40 mm
  • Brug: 21 mm 21 mm
  • Lengte brilpoot: 145 mm 145 mm

Voor de overgrote meerderheid is maat M de juiste maat. Het is erg waarschijnlijk dat dit ook de juiste maat voor jou is. Om hier zeker van te zijn, kun je een truc met een bankpas of creditcard proberen:
Credit Card

Sde kaart reikt tot ruim over het einde van jouw oog

Mde kaart reikt tot het einde van het oog

Lde kaart reikt niet tot het einde van jouw oog