Gratis Verzending   |   30 dagen om te retourneren

Dolce & Gabbana DG5016 3011

    Out of stock
  • Verzending: GRATIS

  • Geschatte levertijd: Tijdelijk uitverkocht

  • Retourbeleid: 30-dagen

155 EUR 114 EUR

Prijs zoals weergegeven: EUR  0,00

Dit model in verschillende kleuren

Details

Beschrijving

Dolce&Gabbana begon in 1980, wanneer Domenico Dolce en Stefano Gabbana elkaar ontmoetten terwijl ze werkten in het mode atelier van Armani in Milaan. Sindsdien zorgen ze ervoor dat "sterren als sterren gaan schijnen". De collectie Dolce&Gabbana oogmode is glamoureus, intens gekleurd, verfijnd en luxe, met inspiratie uit Sicilië en haar cultuur.

De bril Dolce & Gabbana DG5016 3011 maakt deel uit van de laatste collectie van Dolce & Gabbana die zorgvuldig gemaakt zijn voor mannen. Dit elegante half omrande montuur weerspiegelt de laatste trend in de moderne designer zonnebrillen. Deze rechthoekig vorm maakt Dolce & Gabbana DG5016 de perfecte keus, vooral voor ronde en ovale gezichten.

Het materiaal gebruikt voor het montuur is hoogwaardige kwaliteit acetaat. In vergelijking met plastic is acetaat aanzienlijk lichter, soepeler en is 100% hypoallergeen. eyerim’s aangeboden glazen op sterkte zijn geproduceerd en gepast door ons internationaal gerenommeerde partnerbedrijf met een 40 jaar lange traditie. Ze geven 100% bescherming tegen ultraviolette straling en om het beste zicht te garanderen zijn ze ook anti-reflectief, krasbestendig en hebben een waterafstotende coating.

Koop nu jouw Dolce & Gabbana DG5016 3011 op eyerim en het wordt gratis bezorgd tot aan je voordeur, in de originele beschermende verpakking inclusief een zacht brillendoekje.

Maten

  • Lens width: 52 mm 52 mm
  • Lens height: Standaard Standaard
  • Brug: 19 mm 19 mm
  • Lengte brilpoot: 140 mm 140 mm

Voor de overgrote meerderheid is maat M de juiste maat. Het is erg waarschijnlijk dat dit ook de juiste maat voor jou is. Om hier zeker van te zijn, kun je een truc met een bankpas of creditcard proberen:
Credit Card

Sde kaart reikt tot ruim over het einde van jouw oog

Mde kaart reikt tot het einde van het oog

Lde kaart reikt niet tot het einde van jouw oog