Gratis Verzending   |   30 dagen om te retourneren

eyerim family

Kira Kosonen

Kira Kosonen

Fashion & lifestyle blogger

Helsinki, Finland

Kira schreef voorheen blogs voor het tijdschrift ELLE en vertelt haar verhaal tegenwoordig op haar eigen platform. Kira's blog is gericht op mensen die interesse hebben in mode en een gezonde lifestyle. Omdat ze van reizen houdt, neemt het blog je ook mee naar de plekken waar ze naartoe reist. Haar Facebook en Instagram.

Kira's keuze op eyerim: Miu Miu Noir MU13NS 1AB1A1

Sandra Willer

Sandra Willer

Gezondheid & fitness blogger

Kopenhagen, Denemarken

Sandra is een van de meest populaire bloggers van Denemarken, en schrijft voornamelijk over fitness, een gezonde lifestyle en motivatie. Sandra studeert handel en reist de hele wereld over op zoek naar de goede dingen in het leven. Bekijk haar blog en zeer populaire Instagram.

Sandra's keuze op eyerim: Prada Triangle PR23QS 1AB0A7

Czech Chicks

The Czech Chicks

Fashion bloggers

Praag, Tsjechië

Hanka en Veronika begonne vier jaar geleden met czechchicks.com. Vandaag de dag hebben ze meer dan 18.000 dagelijkse lezers, 55.000 Instagram volgers en 16.000 Facebook fans.

Hanka en Veronika's keuze op eyerim: Miu Miu Noir MU10NS 7S00A0 & Ray-Ban RB3447 Round 001

Zoltan Strcula

Zoltan Strcula

Professionele snowboarder

Liptovsky Mikulas, Slowakije

Onze snowboarder Zoltan begon met snowboarden toen hij 16 jaar oud was en beschouwt het beginnen met snowboarden als het grootste succes in zijn carrière. Het geniet het meest van snowboarden wanneer hij in goed gezelschap is - vanwege de sfeer en de onvergetelijke momenten.

Zoltan's keuze op eyerim: Oakley Holbrook OO9102-01

Kira Eggers

Kira Eggers

Model, voedingsdeskundige & fitness blogger

Kopenhagen, Denemarken

Kira Eggers is een van de bekendste celebrity-bloggers van Denemarken, bekend vanwege haar carrière als glamour-model voor Playboy. Nu ze de iconische RB Aviator van eyerim draagt, heeft ze de top van de Mont Blanc bereikt. Volg haar verhaal op haar blog en Instagram.

Kira's keuze op eyerim: Ray-Ban RB3025 Aviator Flash Lenses 112/P9 Polarized

Aino Rossi

Aino Rossi

Beauty & fashion blogger/vlogger

Helsinki, Finland

Na een lange halloween-avond in 2008 besloot Aino haar gedachten, gevoelens en ideeën op een blog te delen en beschouwt dit als een van de beste beslissingen van haar leven. Aino is dol op sarcastische humor, Pepsi Max en richt zich voornamelijk op fashion en beauty alsmede interieurdesign. Lees wat ze te zeggen heeft over haar typische Versace-zonnebril in deze post en op Instagram.

Aino's keuze op eyerim: Versace VE2160 125287

Miro Kozel

Miro Kozel

Art director

Bratislava, Slowakije

Miro is een succesvolle logo-ontwerper met ervaring werkend voor internationale marketingbureaus, zoals Wiktor Leo Burnett en LOWE GGK. Voordat hij eyerim hielp met onze merkidentiteit en webdesign, was Miro het creatieve brein achter campagnes voor Orange, Volkswagen, Jeep/Fiat, Audi, Skoda en nog veel meer. Hij won meerdere design awards en zijn werk wordt internationaal gepubliceerd.

Miro's keuze op eyerim: Ray-Ban Justin RB4165 622/6G

Lukas Balocky

Lukas Balocky

Visagiste

Praag, Tsjechië

Lukas is een professionele visagist en een populaire videoblogger. Hij deelt regelmatig zijn tips, trucs en ervaringen op zijn blog LB.Haute.Fashion. Zorg dat u deze geweldige videoreview die hij voor eyerim deed niet mist.

Lukas' keuze op eyerim: Ray-Ban Clubmaster Wood RB3016M 118158 Polarized

Anna Wiklund

Anna Wiklund

Fashion blogger

Stockholm, Zweden

Anna omschrijft zichzelf als een Boheemse blogger met een passie voor styling en fotografie. U vindt talloze inspirerende foto's van Anna met haar hippy Miu Miu-zonnebril van eyerim op haar blog en Instagram.

Anna's keuze op eyerim: Miu Miu Noir MU13NS 1AB1A1

Lucia Mistinova

Lucia Mistinova

Professionele kano-atleet

Novaky, Slowakije

Lucia komt uit een familie met een lage, diepe traditie in sport. Ze zat voor het eerst in een kano toen ze tien was. En volgens haar eigen woorden werd ze onmiddellijk verliefd op deze prachtige sport. Tijdens de Europese Kampioenschappen in Roemenië in 2015, startte ze in haar Oakley-zonnebril van eyerim, die de nieuwste gepolariseerde-lenstechnologie gebruikt voor een perfect zicht zonder schittering.

Lucia's keuze op eyerim: Oakley Radar EV Path OO9208-08 Polarized

Lukas Bezila

Lukas Bezila

Professionele fotograaf

Wenen, Oostenrijk

Lukas is een goede vriend van ons waar we mee samengewerkt hebben aan alle eyerim-fotoshoots. Na een aantal jaren in het bankwezen te hebben gewerkt, besefte Lukas dat een kantoorbaan hem geen voldoening meer gaf en pakte hij zijn oude liefde weer op. Fotografie leerde hem dat dromen uit kunnen komen als je dit echt wilt en tegenwoordig doet hij waar zijn echte passie ligt. Bekijk zijn portfolio en volg zijn reizen op Facebook.

Lukas' keuze op eyerim: BOSS by Hugo Boss BOSS0686 HXK

Stefanija Vidzus

Stefanija Vidzus

Fashion & lifestyle blogger

Kopenhagen, Denemarken

Stefanija Vidzus werkt als een PR-assistent en blogt over mode onder het pseudoniem Black Irony. Stefanija koos voor een zonnebril die tweede grote hedendaagse trends combineerde - gespiegelde glazen en velvet-coating op het montuur. En ze ziet er werkelijk adembenemed uit met deze bril. Kijk op haar blog en Instagram.

Stefanija's keuze op eyerim: Ray-Ban Erika Velvet RB4171 60756G

Demotivacia

Demotivacia

Professionele hater

Bratislava, Slowakije

Met meer dan 200.000 volgers is Demotivacia de meest populaire particuliere Instagram-account in Tsjechië en Slowakije. Als je demotivatie mist in je leven, zorg dan dat je deze account volgt voor je dagelijkse dosis. Bij eyerim houden we van deze humor, zowel online als offline.

Demotivacia's keuze op eyerim: Ray-Ban New Wayfarer Matte RB2132 601S78

Wilt u zich bij onze familie aansluiten? Twijfel dan niet, en neem contact met ons op.

contact@eyerim.nl