Gratis Verzending   |   30 dagen om te retourneren

Marc By Marc Jacobs MMJ525 TOU

    Out of stock
  • Verzending: GRATIS

  • Geschatte levertijd: Tijdelijk uitverkocht

  • Retourbeleid: 30-dagen

140 EUR 94 EUR

Prijs zoals weergegeven: EUR  0,00

Details

Beschrijving

Amerikaanse modeontwerper Marc Jacobs transformeerde zijn naam tot wereldicoon door excentriciteit toe te passen op een luxe, trendsettende stijl. Marc is Marc Jacob's tweede lijn, gecreëerd voor degenen die op zoek zijn voor echte kwaliteit en oog voor detail maar met een betaalbare prijs. Ontworpen voor vrouwen is Marc by Marc Jacobs oogmode de combinatie tussen chic urban stijl met ironie en sprekende kleuren.

De bril Marc By Marc Jacobs MMJ525 TOU maakt deel uit van de laatste collectie van Marc By Marc Jacobs die zorgvuldig gemaakt zijn voor dames en heren. Dit elegante omrand montuur weerspiegelt de laatste trend in de moderne designer zonnebrillen. Deze vierkant vorm maakt Marc By Marc Jacobs MMJ525 de perfecte keus, vooral voor ronde, ovale en hartvormige gezichten.

Het materiaal gebruikt voor het montuur is hoogwaardige kwaliteit acetaat. In vergelijking met plastic is acetaat aanzienlijk lichter, soepeler en is 100% hypoallergeen. eyerim’s aangeboden glazen op sterkte zijn geproduceerd en gepast door ons internationaal gerenommeerde partnerbedrijf met een 40 jaar lange traditie. Ze geven 100% bescherming tegen ultraviolette straling en om het beste zicht te garanderen zijn ze ook anti-reflectief, krasbestendig en hebben een waterafstotende coating.

Koop nu jouw Marc By Marc Jacobs MMJ525 TOU op eyerim en het wordt gratis bezorgd tot aan je voordeur, in de originele beschermende verpakking inclusief een zacht brillendoekje.

Maten

  • Lens width: 54 mm 54 mm
  • Lens height: 42,6 mm 42,6 mm
  • Brug: 14 mm 14 mm
  • Lengte brilpoot: 140 mm 140 mm

Voor de overgrote meerderheid is maat M de juiste maat. Het is erg waarschijnlijk dat dit ook de juiste maat voor jou is. Om hier zeker van te zijn, kun je een truc met een bankpas of creditcard proberen:
Credit Card

Sde kaart reikt tot ruim over het einde van jouw oog

Mde kaart reikt tot het einde van het oog

Lde kaart reikt niet tot het einde van jouw oog