Gratis Verzending   |   30 dagen om te retourneren

contact@eyerim.nl

Marc Jacobs MARC52 TLR

Marc Jacobs

Marc Jacobs MARC52 TLR

  • Verzending: GRATIS

  • Geschatte levertijd: Tijdelijk uitverkocht

  • Retourbeleid: 30-dagen

Out of stock 150 EUR 110 EUR

Prijs zoals weergegeven: EUR  0,00

Details

Beschrijving

Amerikaanse modeontwerper Marc Jacobs transformeerde zijn naam tot wereldicoon door excentriciteit toe te passen op een luxe, trendsettende stijl. Jacobs is de jongste ontwerper ooit die de prestigieuze CFD award heeft gewonnen, de Oscar van de modeindustrie. Bedoeld voor vrouwen die hun eigen persoonlijkheid willen laten spreken, is Marc Jacobs oogmode gekenmerkt door perfecte aandacht voor detail en retro vormen. .

De bril Marc Jacobs MARC 52 TLR maakt deel uit van de laatste collectie van Marc Jacobs die zorgvuldig gemaakt zijn voor mannen. Dit elegante omrand montuur weerspiegelt de laatste trend in de moderne designer zonnebrillen. Deze rechthoekig vorm maakt Marc Jacobs MARC52 de perfecte keus, vooral voor ronde en ovale gezichten.

Het materiaal gebruikt voor het montuur is lichtgewicht kunststof, zorgt voor optimale zekerheid en bestendigheid eyerim’s aangeboden glazen op sterkte zijn geproduceerd en gepast door ons internationaal gerenommeerde partnerbedrijf met een 40 jaar lange traditie. Ze geven 100% bescherming tegen ultraviolette straling en om het beste zicht te garanderen zijn ze ook anti-reflectief, krasbestendig en hebben een waterafstotende coating.

Koop nu jouw Marc Jacobs MARC 52 TLR op eyerim en het wordt gratis bezorgd tot aan je voordeur, in de originele beschermende verpakking inclusief een zacht brillendoekje.

Maten

  • 50 mm
  • 39.1 mm
  • 16 mm
  • 150 mm

Voor de overgrote meerderheid is maat M de juiste maat. Het is erg waarschijnlijk dat dit ook de juiste maat voor jou is. Om hier zeker van te zijn, kun je een truc met een bankpas of creditcard proberen:
Credit Card

Sde kaart reikt tot ruim over het einde van jouw oog

Mde kaart reikt tot het einde van het oog

Lde kaart reikt niet tot het einde van jouw oog