Gratis Verzending   |   30 dagen om te retourneren

Max Mara MM1238 CNL

    Limited availability
  • Verzending: GRATIS

  • Geschatte levertijd: 11 - 16 werkdagen

  • Retourbeleid: 30-dagen

M (56/16/140)

Prijs zoals weergegeven: EUR  0,00

Brilrecept

215 EUR 137 EUR

Prijs zoals weergegeven: EUR  0,00

Details

Beschrijving

Max Mara drukt vrouwelijkheid en oprechte tijdloze elegantie uit. Gevestigd in Reggio Emilia, is Max Mara één van de grootste modehuizen in Italië, synoniem met luxe, stijl en kwaliteit. Max Mara collectie is gemaakt voor de moderne onafhankelijke vrouw die op zoek is naar verfijning en klassieke details die niet te opvallend zijn.

De bril Max Mara MM1238 CNL maakt deel uit van de laatste collectie van Max Mara die zorgvuldig gemaakt zijn voor vrouwen. Dit elegante randloos montuur weerspiegelt de laatste trend in de moderne designer zonnebrillen. Deze rechthoekig vorm maakt Max Mara MM1238 de perfecte keus, vooral voor ronde en ovale gezichten.

Het materiaal gebruikt voor het montuur is corrosievast metaal, wat het praktisch onverwoestbaar maakt. eyerim’s aangeboden glazen op sterkte zijn geproduceerd en gepast door ons internationaal gerenommeerde partnerbedrijf met een 40 jaar lange traditie. Ze geven 100% bescherming tegen ultraviolette straling en om het beste zicht te garanderen zijn ze ook anti-reflectief, krasbestendig en hebben een waterafstotende coating.

Koop nu jouw Max Mara MM1238 CNL op eyerim en het wordt gratis bezorgd tot aan je voordeur, in de originele beschermende verpakking inclusief een zacht brillendoekje.

Maten

  • Lens width: 56 mm 56 mm
  • Lens height: 37.8 mm 37.8 mm
  • Brug: 16 mm 16 mm
  • Lengte brilpoot: 140 mm 140 mm

Voor de overgrote meerderheid is maat M de juiste maat. Het is erg waarschijnlijk dat dit ook de juiste maat voor jou is. Om hier zeker van te zijn, kun je een truc met een bankpas of creditcard proberen:
Credit Card

Sde kaart reikt tot ruim over het einde van jouw oog

Mde kaart reikt tot het einde van het oog

Lde kaart reikt niet tot het einde van jouw oog