Gratis Verzending   |   30 dagen om te retourneren

Polaroid Sport P7407 0GN/Y2 Polarized

    Out of stock
  • Verzending: GRATIS

  • Geschatte levertijd: Tijdelijk uitverkocht

  • Retourbeleid: 30-dagen

62 EUR 56 EUR

Prijs zoals weergegeven: EUR  0,00

Dit model in verschillende kleuren

Details

Beschrijving

Polaroid de wereldleider op gebied van gepolariseerde glazen technologie en een van de meest vertrouwde merken voor oogmode. Polaroid Sport biedt alles wat je nodig hebt om jezelf nog verder te motiveren. Monturen zijn duurrzaam maar toch zeer comfortabel, terwijl de gepolariseerde brillenglazen voor prestatie reduceren visuele vermoeidheid tot het allerlaagste niveau.

Zonnebrillen Polaroid Sport P7407 0GN/Y2 Polarized zijn deel van de laatste Polaroid Sport collectie, zorgvuldig gemaakt voor dames en heren. Dit elegante omrand model weerspiegelt de nieuwste trends in hedendaagse designer oogmode en haar rechthoekig vorm maakt Polaroid Sport P7407 de perfecte keuze speciaal voor ronde en ovale gezichten.

Het materiaal gebruikt voor het montuur is lichtgewicht kunststof, zorgt voor optimale zekerheid en bestendigheid De glazen zijn ontwikkeld om voor 100% schadelijke UV-straling te blokkeren. Het gepolariseerde filter verwijdert ook 99.9% van de verblindende schittering en vergroot het contrast, zodat jouw zicht helder is en kleuren sprankelen.


Koop nu uw Polaroid Sport P7407 0GN/Y2 Polarized op eyerim en het wordt gratis thuisbezorgd in de originele beschermende verpakking.

Maten

  • Lens width: 63 mm 63 mm
  • Lens height: 37.8 mm 37.8 mm
  • Brug: 16 mm 16 mm
  • Lengte brilpoot: 134 mm 134 mm

Voor de overgrote meerderheid is maat M de juiste maat. Het is erg waarschijnlijk dat dit ook de juiste maat voor jou is. Om hier zeker van te zijn, kun je een truc met een bankpas of creditcard proberen:
Credit Card

Sde kaart reikt tot ruim over het einde van jouw oog

Mde kaart reikt tot het einde van het oog

Lde kaart reikt niet tot het einde van jouw oog