Gratis Verzending   |   30 dagen om te retourneren

Polaroid Sport P7410 9N7/Y2 Polarized

    Out of stock
  • Verzending: GRATIS

  • Geschatte levertijd: Tijdelijk uitverkocht

  • Retourbeleid: 30-dagen

60 EUR 54 EUR

Prijs zoals weergegeven: EUR  0,00

Details

Beschrijving

Polaroid de wereldleider op gebied van gepolariseerde glazen technologie en een van de meest vertrouwde merken voor oogmode. Polaroid Sport biedt alles wat je nodig hebt om jezelf nog verder te motiveren. Monturen zijn duurrzaam maar toch zeer comfortabel, terwijl de gepolariseerde brillenglazen voor prestatie reduceren visuele vermoeidheid tot het allerlaagste niveau.

De bril Polaroid Sport P7410 9N7/Y2 maakt deel uit van de laatste collectie van Polaroid Sport die zorgvuldig gemaakt zijn voor dames en heren. Dit elegante half omrande montuur weerspiegelt de laatste trend in de moderne designer zonnebrillen. Deze rechthoekig vorm maakt Polaroid Sport P7410 de perfecte keus, vooral voor ronde en ovale gezichten.

Het materiaal gebruikt voor het montuur is lichtgewicht propionaat. In vergelijking met kunststof is propionaat aanzienlijk lichter, soepeler en is 100% hypoallergeen. De glazen zijn zodanig bewerkt om schadelijke ultraviolette straling volledig te blokkeren. Het gepolariseerde filter vlakt 99,9% van de verblinding uit en verhoogt contrast, zodat kleuren spreken en je zicht helder is.

Koop nu jouw Polaroid Sport P7410 9N7/Y2 op eyerim en het wordt gratis bezorgd tot aan je voordeur, in de originele beschermende verpakking inclusief een zacht brillendoekje.

Maten

  • Lens width: 57 mm 57 mm
  • Lens height: Standaard Standaard
  • Brug: 13 mm 13 mm
  • Lengte brilpoot: 120 mm 120 mm

Voor de overgrote meerderheid is maat M de juiste maat. Het is erg waarschijnlijk dat dit ook de juiste maat voor jou is. Om hier zeker van te zijn, kun je een truc met een bankpas of creditcard proberen:
Credit Card

Sde kaart reikt tot ruim over het einde van jouw oog

Mde kaart reikt tot het einde van het oog

Lde kaart reikt niet tot het einde van jouw oog