Gratis Verzending   |   30 dagen om te retourneren

Prada Linea Rossa PS07FV UAS1O1

Prada Linea Rossa

Prada Linea Rossa PS07FV UAS1O1

  • Verzending: GRATIS

  • Geschatte levertijd: Tijdelijk uitverkocht

  • Retourbeleid: 30-dagen

Out of stock 174 EUR 129 EUR

Prijs zoals weergegeven: EUR  0,00

Details

Beschrijving

Onmiddelijk herkenbaar door de rode lijn die verschijnt als symbool van kwaliteit op al hun monturen, Prada Linea Rossa is een lifestyle collectie door Prada gericht op actieve mannen. Prada Linea Rossa is de ideale keuze voor degenen die een balans zoeken tussen sport en luxe.

De bril Prada Linea Rossa PS07FV UAS1O1 maakt deel uit van de laatste collectie van Prada Linea Rossa die zorgvuldig gemaakt zijn voor dames en heren. Dit elegante omrand montuur weerspiegelt de laatste trend in de moderne designer zonnebrillen. Deze vierkant vorm maakt Prada Linea Rossa PS07FV de perfecte keus, vooral voor ronde, ovale en hartvormige gezichten.

Het materiaal gebruikt voor het montuur is lichtgewicht kunststof, zorgt voor optimale zekerheid en bestendigheid eyerim’s aangeboden glazen op sterkte zijn geproduceerd en gepast door ons internationaal gerenommeerde partnerbedrijf met een 40 jaar lange traditie. Ze geven 100% bescherming tegen ultraviolette straling en om het beste zicht te garanderen zijn ze ook anti-reflectief, krasbestendig en hebben een waterafstotende coating.

Koop nu jouw Prada Linea Rossa PS07FV UAS1O1 op eyerim en het wordt gratis bezorgd tot aan je voordeur, in de originele beschermende verpakking inclusief een zacht brillendoekje.

Maten

  • 55 mm
  • Standaard
  • 16 mm
  • 140 mm

Voor de overgrote meerderheid is maat M de juiste maat. Het is erg waarschijnlijk dat dit ook de juiste maat voor jou is. Om hier zeker van te zijn, kun je een truc met een bankpas of creditcard proberen:
Credit Card

Sde kaart reikt tot ruim over het einde van jouw oog

Mde kaart reikt tot het einde van het oog

Lde kaart reikt niet tot het einde van jouw oog