Gratis Verzending   |   30 dagen om te retourneren

Prada Linea Rossa PS55FV TIG1O1

    Out of stock
  • Verzending: GRATIS

  • Geschatte levertijd: Tijdelijk uitverkocht

  • Retourbeleid: 30-dagen

183 EUR 153 EUR

Prijs zoals weergegeven: EUR  0,00

Dit model in verschillende kleuren

Details

Beschrijving

Onmiddelijk herkenbaar door de rode lijn die verschijnt als symbool van kwaliteit op al hun monturen, Prada Linea Rossa is een lifestyle collectie door Prada gericht op actieve mannen. Prada Linea Rossa is de ideale keuze voor degenen die een balans zoeken tussen sport en luxe.

De bril Prada Linea Rossa PS55FV TIG1O1 maakt deel uit van de laatste collectie van Prada Linea Rossa die zorgvuldig gemaakt zijn voor dames en heren. Dit elegante half omrande montuur weerspiegelt de laatste trend in de moderne designer zonnebrillen. Deze vierkant vorm maakt Prada Linea Rossa PS55FV de perfecte keus, vooral voor ronde, ovale en hartvormige gezichten.

Het materiaal gebruikt voor het montuur is lichtgewicht propionaat. In vergelijking met kunststof is propionaat aanzienlijk lichter, soepeler en is 100% hypoallergeen. eyerim’s aangeboden glazen op sterkte zijn geproduceerd en gepast door ons internationaal gerenommeerde partnerbedrijf met een 40 jaar lange traditie. Ze geven 100% bescherming tegen ultraviolette straling en om het beste zicht te garanderen zijn ze ook anti-reflectief, krasbestendig en hebben een waterafstotende coating.

Koop nu jouw Prada Linea Rossa PS55FV TIG1O1 op eyerim en het wordt gratis bezorgd tot aan je voordeur, in de originele beschermende verpakking inclusief een zacht brillendoekje.

Maten

  • Lens width: 56 mm 56 mm
  • Lens height: Standaard Standaard
  • Brug: 18 mm 18 mm
  • Lengte brilpoot: 140 mm 140 mm

Voor de overgrote meerderheid is maat M de juiste maat. Het is erg waarschijnlijk dat dit ook de juiste maat voor jou is. Om hier zeker van te zijn, kun je een truc met een bankpas of creditcard proberen:
Credit Card

Sde kaart reikt tot ruim over het einde van jouw oog

Mde kaart reikt tot het einde van het oog

Lde kaart reikt niet tot het einde van jouw oog