Gratis Verzending   |   30 dagen om te retourneren

contact@eyerim.nl

Ralph Lauren Junior PP8513 899

Ralph Lauren Junior

Ralph Lauren Junior PP8513 899

  • Verzending: GRATIS

  • Geschatte levertijd: Tijdelijk uitverkocht

  • Retourbeleid: 30-dagen

Out of stock 90 EUR 70 EUR

Prijs zoals weergegeven: EUR  0,00

Details

Beschrijving

Ralph Lauren begon meer dan 40 jaar geleden in New York met een collectie stropdassen. Vandaag de dag zijn er 25 merken in de reeks lijnen van Lauren, elk een symbool van tijdloos Amerikaans ontwerp. Ralph Lauren Junior oogmode collectie biedt stijlvolle, comfortabele monturen met maximale bescherming voor de ogen.

De bril Ralph Lauren Junior PP8513 899 maakt deel uit van de laatste collectie van Ralph Lauren Junior die zorgvuldig gemaakt zijn voor kinderen. Dit elegante omrand montuur weerspiegelt de laatste trend in de moderne designer zonnebrillen. Deze rechthoekig vorm maakt Ralph Lauren Junior PP8513 de perfecte keus, vooral voor ronde en ovale gezichten.

Het materiaal gebruikt voor het montuur is lichtgewicht kunststof, zorgt voor optimale zekerheid en bestendigheid eyerim’s aangeboden glazen op sterkte zijn geproduceerd en gepast door ons internationaal gerenommeerde partnerbedrijf met een 40 jaar lange traditie. Ze geven 100% bescherming tegen ultraviolette straling en om het beste zicht te garanderen zijn ze ook anti-reflectief, krasbestendig en hebben een waterafstotende coating.

Koop nu jouw Ralph Lauren Junior PP8513 899 op eyerim en het wordt gratis bezorgd tot aan je voordeur, in de originele beschermende verpakking inclusief een zacht brillendoekje.

Maten

  • 45 mm
  • Standaard
  • 16 mm
  • 125 mm

Voor de overgrote meerderheid is maat M de juiste maat. Het is erg waarschijnlijk dat dit ook de juiste maat voor jou is. Om hier zeker van te zijn, kun je een truc met een bankpas of creditcard proberen:
Credit Card

Sde kaart reikt tot ruim over het einde van jouw oog

Mde kaart reikt tot het einde van het oog

Lde kaart reikt niet tot het einde van jouw oog