Gratis Verzending   |   30 dagen om te retourneren

contact@eyerim.nl

Safilo Design SD260 DMU

Safilo Design

Safilo Design SD260 DMU

  • Verzending: GRATIS

  • Geschatte levertijd: Tijdelijk uitverkocht

  • Retourbeleid: 30-dagen

Out of stock 150 EUR 108 EUR

Prijs zoals weergegeven: EUR  0,00

Details

Beschrijving

Safilo is altijd de belichameling geweest voor kwaliteit en voortreffelijkheid. Safilo collectie voor oogmode heeft verschillende lijnen, elk gemaakt om aan specifieke verwachtingen te voldoen. Safilo Design is toegewijdt aan detail-georiënteerde mannen die op zoek zijn naar een hedendaagse moderne stijl en, bovendien, een comfortabele pasvorm.

De bril Safilo Design SD260 DMU maakt deel uit van de laatste collectie van Safilo Design die zorgvuldig gemaakt zijn voor mannen. Dit elegante randloos montuur weerspiegelt de laatste trend in de moderne designer zonnebrillen. Deze vierkant vorm maakt Safilo Design SD260 de perfecte keus, vooral voor ronde, ovale en hartvormige gezichten.

Het materiaal gebruikt voor het montuur is titanium, een van de meest sterke en duurzame materialen die er bestaan. Titanium monturen zijn 100% corrosievast en lichter dan metaal. eyerim’s aangeboden glazen op sterkte zijn geproduceerd en gepast door ons internationaal gerenommeerde partnerbedrijf met een 40 jaar lange traditie. Ze geven 100% bescherming tegen ultraviolette straling en om het beste zicht te garanderen zijn ze ook anti-reflectief, krasbestendig en hebben een waterafstotende coating.

Koop nu jouw Safilo Design SD260 DMU op eyerim en het wordt gratis bezorgd tot aan je voordeur, in de originele beschermende verpakking inclusief een zacht brillendoekje.

Maten

  • 51 mm
  • 37 mm
  • 17 mm
  • 140 mm

Voor de overgrote meerderheid is maat M de juiste maat. Het is erg waarschijnlijk dat dit ook de juiste maat voor jou is. Om hier zeker van te zijn, kun je een truc met een bankpas of creditcard proberen:
Credit Card

Sde kaart reikt tot ruim over het einde van jouw oog

Mde kaart reikt tot het einde van het oog

Lde kaart reikt niet tot het einde van jouw oog