Gratis Verzending   |   30 dagen om te retourneren

Seventh Street S201/N 0QN

Seventh Street

Seventh Street S201/N 0QN

  • Verzending: GRATIS

  • Geschatte levertijd: Tijdelijk uitverkocht

  • Retourbeleid: 30-dagen

Out of stock 99 EUR 83 EUR

Prijs zoals weergegeven: EUR  0,00

Details

Beschrijving

Safilo is altijd de belichameling geweest voor kwaliteit en voortreffelijkheid. Safilo collectie voor oogmode heeft verschillende lijnen, elk gemaakt om aan specifieke verwachtingen te voldoen. Seventh Street wordt gekenmerkt door funky en bijzondere monturen ontworpen voor tieners. Het mixen van sprekende kleuren creëert een jonge look, wat het gezicht laat opleven en ook nog veel plezier geeft terwijl je het juiste paar selecteert.

De bril Seventh Street S201/N 0QN maakt deel uit van de laatste collectie van Seventh Street die zorgvuldig gemaakt zijn voor dames en heren. Dit elegante omrand montuur weerspiegelt de laatste trend in de moderne designer zonnebrillen. Deze vierkant vorm maakt Seventh Street S201/N de perfecte keus, vooral voor ronde, ovale en hartvormige gezichten.

Het materiaal gebruikt voor het montuur is hoogwaardige kwaliteit acetaat. In vergelijking met plastic is acetaat aanzienlijk lichter, soepeler en is 100% hypoallergeen. eyerim’s aangeboden glazen op sterkte zijn geproduceerd en gepast door ons internationaal gerenommeerde partnerbedrijf met een 40 jaar lange traditie. Ze geven 100% bescherming tegen ultraviolette straling en om het beste zicht te garanderen zijn ze ook anti-reflectief, krasbestendig en hebben een waterafstotende coating.

Koop nu jouw Seventh Street S201/N 0QN op eyerim en het wordt gratis bezorgd tot aan je voordeur, in de originele beschermende verpakking inclusief een zacht brillendoekje.

Maten

  • 49 mm
  • 34 mm
  • 16 mm
  • 135 mm

Voor de overgrote meerderheid is maat M de juiste maat. Het is erg waarschijnlijk dat dit ook de juiste maat voor jou is. Om hier zeker van te zijn, kun je een truc met een bankpas of creditcard proberen:
Credit Card

Sde kaart reikt tot ruim over het einde van jouw oog

Mde kaart reikt tot het einde van het oog

Lde kaart reikt niet tot het einde van jouw oog