Gratis Verzending   |   30 dagen om te retourneren

Smith Prophecy OTG ZW9/4U

  Out of stock
 • Verzending: GRATIS

 • Geschatte levertijd: Tijdelijk uitverkocht

 • Retourbeleid: 30-dagen

110 EUR 86 EUR

Prijs zoals weergegeven: EUR  0,00

Details

 • Merk Smith
 • Montuurkleur Zwart
 • Montuurvorm Panorama
 • Lenskleur Paars
 • Montuurvorm Omrand
 • Materiaal Plastic
 • Collectie Dames, Heren
 • Montuurkleur van de fabrikant Black
 • Gepolariseerd Nee
 • Kleur brillenglazen van de fabrikant Ignitor Mirror Photochromic
 • Model Prophecy OTG ZW9/4U
 • Materiaal van de fabrikant Injection Molded Plastic

Beschrijving

Smith Optics werd geboren in 1965 toen Dr. Robert Smith, overdag een tandarts en enthousiaste skiër, dentale schuim en lijm gebruikte om de eerste ski-bril te maken met luchtdoorlatende openingen. Deze uitvinding revolutioneerde wintersporten en vestigde Smith Optics zich als een merk wat voor innovatieve, duurzame, top kwaliteit producten staat tot op deze dag.

Ski brillen Prophecy OTG ZW9/4U vertegenwoordigen het hoogtepunt van Smith ’s tientallen jarenlange expertise in het maken, testen en verfijnen van skibrillen in samenwerking met professionele atleten. Gestroomlijnde framegeometrie biedt een ongeëvenaard gezichtsveld en maakt Smith perfect compatibel met helmen van alle grote fabrikanten, waaronder Bolle, Giro, Anon, K2 of Smith. Geïntegreerde afzuigventilatoren zorgen voor een superieure anticondensventilatie zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

Smith's Ignitor Mirror lens levert hogere kwaliteit, meer natuurlijke kleuren, en een ongeëvenaarde helderheid die het toe laten om meer details te zien. Ignitor Mirror lens heeft 35% VLT, dat laat 35% van het zonlicht door . Voor meer informatie over VLT, klik hier.


Koop uw Smith Prophecy OTG ZW9/4U Photochromic nu meteen op eyerim en het wordt gratis geleverd rechtstreeks aan je deur in de originele beschermende verpakking, inclusief alle accessoires.

INBEGREPEN TECHNOLOGIEËN
Chromapop

Fotochromische technologie verstrekt lenzen die zich aanpassen aan veranderende lichtomstandigheden, zodat u altijd de perfecte tint hebt voor de hoeveelheid licht.

Bolvormige lens

Sferische lenzen zijn gebouwd op een basiscurve in zowel de X (horizontaal) als Y (verticaal) as. Deze baanbrekende vorm biedt het hoogste niveau van optische helderheid, verbeterde pasvormkenmerken en verbeterde condens prestaties aan.

Carbonic X-lens

Smith's carbonic-x buitenste lensmateriaal is individueel gevormd om kras en stoot resistentie, verhoogde gezichtsscherpte en verbeterde contrastgevoeligheid te bieden. Het carbonic-x-materiaal voldoet aan klasse één standaarden.

Conische lens technologie

Smith's CLT maakt de invallende lichtstralen recht door de lens geleidelijk door de lichtstralen van het optische centrum naar het randaanzicht taps te laten toelopen. Wat dit voor u betekent, is dat u met 100% nauwkeurigheid en maximaal comfort kunt zien.

POREX™

Veranderingen in hoogte brengen veranderingen in atmosferische druk met zich mee. Smith's gepatenteerde Porex ™ -filter lost dit probleem op door de luchtdruk binnen de afgedichte lenskamer gelijk te laten worden met de atmosferische druk in de omgeving, waardoor optische klasse één standaarden worden gewaarborgd.

FOG X

Smith's gepatenteerde Fog-X-lensbehandeling maakt gebruik van een hydrofiel, micro-geëtst oppervlak om vocht te absorberen en het over een groot oppervlak te verspreiden om condensvorming te voorkomen. Omdat het fysiek in de lens is gesneden, kan het niet worden weggeveegd zoals andere anti-condens coatings.

Maten

De meerderheid van ski-brillen wordt geproduceerd in een standaard maat (M) en passen vaak universeel bij zowel volwassenen als bij kinderen. Deze maat past bij de meeste mensen en de kans is dus erg groot dat dit ook de correcte maat voor u is.

Grotere maat skibrill hebben een wijdere, langere en diepere frame maat die bij grotere gezichten past.

Aan de andere kant, kleinere maat skilbrillen hebben een smallere, kortere en dunnere frame maat. Deze passen zowel kinderen en jeugd, als ook volwassenen met kleinere gezichten.