Gratis Verzending   |   30 dagen om te retourneren

Tommy Hilfiger Junior TH1073/S 05L/Y1

    Limited availability
  • Verzending: GRATIS

  • Geschatte levertijd: 12 - 17 werkdagen

  • Retourbeleid: 30-dagen

M (50/14/125)

Prijs zoals weergegeven: EUR  0,00

90 EUR 72 EUR

Prijs zoals weergegeven: EUR  0,00

Details

Beschrijving

Bekend staand als een van de "Vier Grote Amerikaanse Ontwerpers", heeft Tommy Hilfiger zich ontwikkeld als wereldleider op het gebied van lifestyle merken. Het merk is gelijk herkenbaar door het rood-wit-blauwe label. Tommy Hilfiger Junior oogmode zorgt voor hoogwaardige stijl en kwaliteit samen met de all-American spirit voor de jongste dragers.

De bril Tommy Hilfiger Junior TH1073/S 05L/Y1 maakt deel uit van de laatste collectie van Tommy Hilfiger Junior die zorgvuldig gemaakt zijn voor kinderen. Dit elegante omrand montuur weerspiegelt de laatste trend in de moderne designer zonnebrillen. Deze vierkant vorm maakt Tommy Hilfiger Junior TH1073/S de perfecte keus, vooral voor ronde, ovale en hartvormige gezichten.

Het materiaal gebruikt voor het montuur is hoogwaardige kwaliteit acetaat. In vergelijking met plastic is acetaat aanzienlijk lichter, soepeler en is 100% hypoallergeen. De glazen zijn zodanig bewerkt om schadelijke ultraviolette straling volledig te blokkeren.

Koop nu jouw Tommy Hilfiger Junior TH1073/S 05L/Y1 op eyerim en het wordt gratis bezorgd tot aan je voordeur, in de originele beschermende verpakking inclusief een zacht brillendoekje.

Maten

  • Lens width: 50 mm 50 mm
  • Lens height: 36.9 mm 36.9 mm
  • Brug: 14 mm 14 mm
  • Lengte brilpoot: 125 mm 125 mm

Voor de overgrote meerderheid is maat M de juiste maat. Het is erg waarschijnlijk dat dit ook de juiste maat voor jou is. Om hier zeker van te zijn, kun je een truc met een bankpas of creditcard proberen:
Credit Card

Sde kaart reikt tot ruim over het einde van jouw oog

Mde kaart reikt tot het einde van het oog

Lde kaart reikt niet tot het einde van jouw oog