Gratis Verzending   |   30 dagen om te retourneren

Tommy Hilfiger TH1306 VJC

  • Verzending: GRATIS

  • Geschatte levertijd: 11 - 16 werkdagen

  • Retourbeleid: 30-dagen

M (52/17/140)

Prijs zoals weergegeven: EUR  0,00

Brilrecept

Limited availability 160 EUR 112 EUR

Prijs zoals weergegeven: EUR  0,00

Dit model in verschillende kleuren

Details

Beschrijving

Bekend staand als een van de "Vier Grote Amerikaanse Ontwerpers", heeft Tommy Hilfiger zich ontwikkeld als wereldleider op het gebied van lifestyle merken. Het merk is gelijk herkenbaar door het rood-wit-blauwe label. Tommy Hilfiger oogmode zorgt voor hoogwaardige styling en kwaliteit samen met de all-American spirit.

De bril Tommy Hilfiger TH1306 VJC maakt deel uit van de laatste collectie van Tommy Hilfiger die zorgvuldig gemaakt zijn voor dames en heren. Dit elegante half omrande montuur weerspiegelt de laatste trend in de moderne designer zonnebrillen. Deze Clubmaster vorm maakt Tommy Hilfiger TH1306 de perfecte keus, vooral voor ronde, ovale en hartvormige gezichten.

Het materiaal gebruikt voor het montuur is corrosievast metaal, wat het praktisch onverwoestbaar maakt. eyerim’s aangeboden glazen op sterkte zijn geproduceerd en gepast door ons internationaal gerenommeerde partnerbedrijf met een 40 jaar lange traditie. Ze geven 100% bescherming tegen ultraviolette straling en om het beste zicht te garanderen zijn ze ook anti-reflectief, krasbestendig en hebben een waterafstotende coating.

Koop nu jouw Tommy Hilfiger TH1306 VJC op eyerim en het wordt gratis bezorgd tot aan je voordeur, in de originele beschermende verpakking inclusief een zacht brillendoekje.

Maten

  • Lens width: 52 mm 52 mm
  • Lens height: 37,6 mm 37,6 mm
  • Brug: 17 mm 17 mm
  • Lengte brilpoot: 140 mm 140 mm

Voor de overgrote meerderheid is maat M de juiste maat. Het is erg waarschijnlijk dat dit ook de juiste maat voor jou is. Om hier zeker van te zijn, kun je een truc met een bankpas of creditcard proberen:
Credit Card

Sde kaart reikt tot ruim over het einde van jouw oog

Mde kaart reikt tot het einde van het oog

Lde kaart reikt niet tot het einde van jouw oog