Gratis Verzending   |   30 dagen om te retourneren

contact@eyerim.nl

Versace VE1224 1343

Versace

Versace VE1224 1343

  • Verzending: GRATIS

  • Geschatte levertijd: Tijdelijk uitverkocht

  • Retourbeleid: 30-dagen

Out of stock 170 EUR 113 EUR

Prijs zoals weergegeven: EUR  0,00

Details

Beschrijving

Gianni Versace had zijn eerste collectie al ontworpen met een leeftijd van 25 jaar en werd al snel een rockster op het gebied van mode. Hij was een oprecht innovatief persona en een geweldige ontwerper die mode- en popcultuur bijna synoniem maakte. Versace is bekend door haar iconografie, vooral door het gebruik van het Medusa symbool, welke breed uitgemeten wordt in hun collecties voor oogmode.

De bril Versace VE1224 1343 maakt deel uit van de laatste collectie van Versace die zorgvuldig gemaakt zijn voor vrouwen. Dit elegante half omrande montuur weerspiegelt de laatste trend in de moderne designer zonnebrillen. Deze rechthoekig vorm maakt Versace VE1224 de perfecte keus, vooral voor ronde en ovale gezichten.

Het materiaal gebruikt voor het montuur is corrosievast metaal, wat het praktisch onverwoestbaar maakt. eyerim’s aangeboden glazen op sterkte zijn geproduceerd en gepast door ons internationaal gerenommeerde partnerbedrijf met een 40 jaar lange traditie. Ze geven 100% bescherming tegen ultraviolette straling en om het beste zicht te garanderen zijn ze ook anti-reflectief, krasbestendig en hebben een waterafstotende coating.

Koop nu jouw Versace VE1224 1343 op eyerim en het wordt gratis bezorgd tot aan je voordeur, in de originele beschermende verpakking inclusief een zacht brillendoekje.

Maten

  • 53 mm
  • Standaard
  • 17 mm
  • 140 mm

Voor de overgrote meerderheid is maat M de juiste maat. Het is erg waarschijnlijk dat dit ook de juiste maat voor jou is. Om hier zeker van te zijn, kun je een truc met een bankpas of creditcard proberen:
Credit Card

Sde kaart reikt tot ruim over het einde van jouw oog

Mde kaart reikt tot het einde van het oog

Lde kaart reikt niet tot het einde van jouw oog