16.5.2018 11081 weergaven 5 min gelezen

eyerim insider: Kantoor serie ep. II

De zomer is weer om de hoek en we zijn weer terug met onze eyerim insider serie, nummer 2. Geen zorgen, als je de allereerste gemist hebt, kun je het hier inhalen voordat je in dit nummer duikt!

Deze keer gaan we slechts langs één kantoor - de creatieve. Van alle andere ongelooflijk visionaire en professionele mensen bij eyerim, is dit kantoor altijd vol met de meest gekke en creatieve ideeën. Iedereen kan hier langskomen en op elk moment van de dag lachen!

Ik kon me dit artikel enkel voorstellen met een echte eyerim ziel, als ik mijn kantoorvrienden een behoorlijke uitdaging zou geven - zonder deze uitdaging zou dit artikel niet zo smakelijk zijn als gehoopt! Dus daarom besloot ik de vorige vragen wat aan te passen. Geloof me nou, er is niets ter wereld waar je meer van geniet dan van hopeloos mopperende collega's. Kom op, laten we de creatieve hoofden ontmoeten!

Chester, de "kantoor baas"

eyerim kantoor tour, het creatieve kantoor, Chester de grote baas

Ik wilde deze aflevering van eyerim insider beginnen met het belangrijkste lid van dit kantoor. Maak kennis met Chester, vrienden, de meest schattige, speelse kantoorleider. Zijn functieomschrijving is een van de meest ingewikkelde, daarom ga ik er nu maar niet op in, maar geloof me - hij kan er zo moe van worden dat hij de hele dag door meerdere keren op de vloer moet dutten. Het eyerim-kantoor is zijn absolute favoriet vanwege de mensen die hem altijd vriendelijk iets geven als ze brunchen, lunchen of snacken. Ook al willen ze hem soms voor de gek houden met dingen zoals ijsbergsla, rucola of wortels. Hij is geen konijn, mensen! Hij weet wat hij wil. Hoewel, aan de andere kant, het enige dat niemand van hem weet, is dat hij twee potentiële vriendinnetjes in het gebouw heeft rondwandelen en dat hij zich onzeker voelt over voor wie hij nou meer belangstelling heeft. Ouch.

Andrea, de "avonturen verzamelaar"

eyerim kantoor tour, het creatieve kantoor, Andrea de creatieve directeur die een Max&Co Zwarte Zonnebril draagt

Of de "eyerim mede-oprichter", de "creatieve directeur", de "beïnvloeder", de "moeder van de draak Chester". Onze Andrea had letterlijk elke twee woorden kunnen bedenken om zichzelf te beschrijven, maar ze koos exact degenen die het dichtst bij haar beschrijving komen en ik, samen met iedereen die haar kent, kan zien waarom. Andrea is, zoals hierboven vermeld, een van de vier heilige eyerim-oprichters - met haar broer (geen echtgenoot, jongens) Martin en haar maatjes Brano en Yass. Ze werkt als de directeur van alles wat creatief is op eyerim, van campagnes en beheer van sociale media, tot aan samenwerkingen met beïnvloeders en fotoshoots. Ze houdt ervan om bij eyerim te werken omdat het deels van haar is en vooral ook omdat zij en drie van haar vrienden de bodem hebben gelegd en zicht een slag in de rondte gewerkt hebben, zodat eyerim op een dag iets groots kan worden. Ze geniet erg van het groeiproces van eyerim. Andrea is niet alleen een professional in haar werk, ze is ook een beïnvloeder - ze heeft duizenden instagram-volgers en is een van de meest succesvolle vrouwen van Slowakije, volgens Forbes Slowakije! Bekijk haar instagram-account en sta versteld - het staat vol met prachtige foto's van over de hele wereld. Laten we allemaal hopen dat ze op een dag niet verdwaalt raakt op de weg, omdat ze de rechts niet van links kan onderscheiden.

Patrik, de "vergeetachtige bergliefhebber"

eyerim kantoor tour, het creatieve kantoor, Patrik de foto en videograaf

Patrik is erg uniek! Hij is een gekke getalenteerde, avontuurlijke fotograaf die constant de wereld over reist. Hij zorgt voor alle eyerim-beelden - foto-opnamen en geweldige video's. Patrik houdt van het jonge team, vol ideeën en ambities bij eyerim; het team dat, in tegenstelling tot vele anderen waarmee hij heeft gewerkt, niet bang is om dingen anders en onbevreesd te doen. Eén ding dat niemand weet van hem is dat hij altijd spek eet vlak voordat hij gaat slapen. Waarom? Hij legde simpelweg uit: "Het creëert betere gedachtes in mijn dromen." Nou, laten we dat allemaal vanavond maar eens proberen, toch? Zoals je kunt zien, is Patrik niet alleen een professionele fotograaf op wie je gemakkelijk jaloers kunt zijn; hij is ook ontspannen, een relaxte kerel die houdt van zijn leven met alle kleine details die erbij horen. Als je Patrik net zo leuk vindt als wij, zou je hem zeker over de hele wereld moeten volgen met zijn krankzinnige instagram.

Branislav, de "schoonheidsleer liefhebber"

eyerim kantoor tour, het creatieve kantoor, Branislav de merk manager die een 35/139 Tokyo Bekko 2 Indigo Zonnebril draagt.

Deze 27-jarige tattoo en liefhebber van eenvoud is de laatste van onze nog niet geïntroduceerde oprichters. Hij is het hoofd van de afdeling die zich bezighoudt met inhoud, hij is met name de UX (Klantenervaring) en branding-goeroe - hij creëert het merk van eyerim, richtlijnen die daarbij horen en past de uitstraling van het merk toe op de website, alle communicatie en e-mails. Daarnaast houdt hij het UX-gedeelte in de gaten - het gevoel dat de klant krijgt bij het bezoeken van de website en de algehele eyerim-ervaring. Branislav is een bijzonder gedetailleerd persoon, dus alles moet in sync zijn! Hij is ook verantwoordelijk voor alle fotoshoot magie en direct daarna houdt hij zich bezig met alle visuele inhoud, en of ze wel bij eyerim passen of niet. De reden dat hij graag bij eyerim werkt is vergelijkbaar met de motivatie die de meeste mensen hebben die hier werken - de hardwerkende mensen die hun liefde aan eyerim geven en eyerim naar de top slepen; de jonge levendige geest; de snelle uitbreiding en groei. Zijn liefde voor schoonheidsleer staat in verband met zijn tienerjaren, toen hij geobsedeerd was door lettertypen en ook zijn eigen ontwerpen creëerde. Eén ding dat niet iedereen van hem zal weten? Hij at een hele kip, een hamburger en een groot stuk taart allemaal tijdens één maaltijd. Wie ziet er nu cool uit, hè? Bekijk zijn Instagram-account, als je meer wilt weten over zijn geheimen.

Patricia, de "sarcastische denker"  

eyerim kantoor tour, het creatieve kantoor, Patrícia de copywriter

Dit ben ik - de verhalenverteller van deze artikelen. Helaas kon ik mijzelf niet interviewen en daarna een bevooroordeeld, prijzend deel schrijven over hoe geweldig ik ben. Dus ik vroeg Branislav, degene die de hele kip opgegeten heeft en opschepte daarover hierboven, en onder andere ook mijn baas, om dit te doen en hij schreef: "Patricia is onze copywriter. Dat betekent dat ze alle teksten op onze website, blog, e-mails of campagnes verwerkt. Ze bewerkt ook deze tekst die je nu aan het lezen bent. (Dat dacht ik dus mooi niet.) Met andere woorden - ze creëert een betere vorm van taal en geeft een karakter aan dingen die anders maar saai zouden zijn of je leven moeilijker kunnen maken. Ze houdt ervan hoeveel lef eyerim heeft, de gekke ziel die het bezit en dat eyerim een kans geeft aan mensen die niet zoveel ervaring hebben, maar wel een grote innerlijke motivatie bezitten. Naast dat kan Patricia de tafels van vermenigvuldiging niet onthouden, is ze de grootste bewonderaar van Anna Wintour en daarnaast ook nog een toegewijde feministe. Als je haar niet achter haar bureau vindt, zal je haar zeker in de buurt spelend met Chester aantreffen.'’ Bedankt, baas. Dus, dat ben ik dan in een notendop. Hier is mijn vrij inactieve instagram-account ook maar dan.

Jan, de "eeuwig jong"

eyerim kantoor tour, het creatieve kantoor, Ján de ontwerper

Dit schattige en altijd jong uitziende gezicht is onze ontwerper - hij (verrassend) ontwerpt en bewerkt alle eyerim-banners, nieuwsbrieven, vouchers en eigenlijk alles op onze website en blog die je ziet. Hij is een heerlijke kerel, zeer verantwoordelijk en vriendelijk, die houdt van het ‘'super'’-team, de vriendelijke sfeer en de grote mogelijkheden voor persoonlijke groei bij eyerim. Behalve dat hij een ongelooflijk getalenteerde danser is, is hij een erg volhardde hondenliefhebber, want hij ruikt ook aan alles voordat hij het eet, vooral zuivelproducten. Als je het niet erg zou vinden om hem beter te leren kennen, volg hem dan zeker op zijn instagram-account. Je zult er geen spijt van krijgen! Hij is ons Gouden Arische kind voor een bepaalde reden!

Daniel, de "extraverte enthousiast"

eyerim kantoor tour, het creatieve kantoor, Daniel, de partnerschap en marketing goeroe die een Ray-Ban Round Zonnebril draagt

Deze 24 jaar oude man is de bundel van vreugde binnen eyerim, de zonnestraal van elke ochtend, de gevoelige en de diepe kantoor denker. Hij creëert, hij maakt grappen, hij houdt van zijn omgeving en het belangrijkste - hij werkt. Hij is een geweldige marketingheld. Daniel maakt eyerim-campagnes met Andrea; hij werkt met de belangrijkste marketingpartner Exponea; hij maakt onze nieuwsbrieven en advertenties. Daniel verzorgt ook de communicatie met onze partners en met creatieve partnerschappen en hij doet dit allemaal op erg hoog niveau! Op de vraag wat hij het meeste waardeert van werken bij eyerim schreeuwde hij tegen me: "Het TEAM!" en "De verspreiding van de fantastische positieve energie en de fantastische visies." Ja, dat vat aardig samen wie onze Daniel is en daarom is iedereen dol op hem. Jij kunt dit ook, volg hem gewoon hier! En laat me niet het belangrijkste feit over hem vergeten: op zijn 24-jarige leeftijd heeft hij nog steeds 2 melktanden. Hoe schokkend!  

We zijn op zoek naar nieuwe toevoegingen aan ons team! Als je geïnteresseerd bent om met ons allemaal samen te werken en jezelf later in het jaar van deze serie wilt zien, lees dan dit artikel en laat het ons weten! We hebben veel plezier hier en we ondersteunen elkaar op weg naar onze eindbestemming - de top.

Alsjeblieft, vrienden. Je hebt net een ander heel belangrijk deel van het team ontmoet! Elk lid van eyerim, die niet bang is om het risico te nemen zijn passie, zijn ideeën en een beetje plezier te delen en te gebruiken, is een lid van een zeer dankbaar en zorgzaam huishouden - de eyerim fam.

Geen zorgen, we groeien elke maand, dus je hoeft niet lang te wachten op nog een aflevering!

Patrícia

Online inhoud en copywriting, dat zijn echt mijn dingen die ik doe bij eyerim. Ik hou van Japanse gerechten, bloemen en eenvoud. Ik begrijp mode niet, maar dat is ook de reden dat ik er van hou. Ik studeerde de Chinese taal, maar terwijl ik een "alles of niets" persoon ben, zijn we in het tweede jaar toch uit elkaar gegaan. Ik ben geboren met een tand, leerde lezen toen ik drie was, Seneca is mijn grootste liefde en ik heb een hekel aan paraplu's.

GERELATEERDE BERICHTEN
Vrouwen voor vrouwen - Vier de Internationale Vrouwendag

De Internationale Vrouwendag komt eraan. Op 8 maart 2018 worden de prestaties van alle vrouwen over de hele wereld gevierd en wij vieren het met hen mee.

Bereid je voor op zonnige dagen - 4 snelle tips hoe je NIET je zonnebril moet uitkiezen

Als je klaar bent voor je nieuwe zonnebril van dit seizoen, hebben we deze 4 tips voor je om je shopgedrag te kunnen verbeteren zodat je geen fouten maakt.

Luxottica Days - Herfst 2017

Ontdek de nieuwe collecties van Ray-Ban, Oakley, Dolce & Gabanna, Persol en nog veel meer de herfst van 2017.

DISCUSSIE