Gratis Verzending   |   30 dagen om te retourneren

contact@eyerim.nl

BOSS by Hugo Boss BOSS0765 QIH

BOSS by Hugo Boss

BOSS by Hugo Boss BOSS0765 QIH

  • Verzending: GRATIS

  • Geschatte levertijd: 16 - 21 werkdagen

  • Retourbeleid: 30-dagen

Prijs zoals weergegeven: EUR  0,00

Brilrecept

In stock 145 EUR 127 EUR

Prijs zoals weergegeven: EUR  0,00

Dit model in verschillende kleuren

Details

Beschrijving

Hugo Boss is een van de meest bekende namen in de modewereld, het merk omvat zowel klassiek en moderne stijl voor al bijna een eeuw lang. BOSS oogmode staat garant voor elegante esthetiek en innovatie. De collectie combineert high-tech materialen met gdetailleerde details op een slimme manier, waardoor een comfortabele pasvorm en functionaliteit wordt gewaarborgd.

De bril BOSS by Hugo Boss BOSS0765 QIH maakt deel uit van de laatste collectie van BOSS by Hugo Boss die zorgvuldig gemaakt zijn voor mannen. Dit elegante omrand montuur weerspiegelt de laatste trend in de moderne designer zonnebrillen. Deze rechthoekig vorm maakt BOSS by Hugo Boss BOSS0765 de perfecte keus, vooral voor ronde en ovale gezichten.

Het materiaal gebruikt voor het montuur is hoogwaardige kwaliteit acetaat. In vergelijking met plastic is acetaat aanzienlijk lichter, soepeler en is 100% hypoallergeen. eyerim’s aangeboden glazen op sterkte zijn geproduceerd en gepast door ons internationaal gerenommeerde partnerbedrijf met een 40 jaar lange traditie. Ze geven 100% bescherming tegen ultraviolette straling en om het beste zicht te garanderen zijn ze ook anti-reflectief, krasbestendig en hebben een waterafstotende coating.

Koop nu jouw BOSS by Hugo Boss BOSS0765 QIH op eyerim en het wordt gratis bezorgd tot aan je voordeur, in de originele beschermende verpakking inclusief een zacht brillendoekje.

Maten

  • 57 mm
  • 33,2 mm
  • 17 mm
  • 145 mm

Voor de overgrote meerderheid is maat M de juiste maat. Het is erg waarschijnlijk dat dit ook de juiste maat voor jou is. Om hier zeker van te zijn, kun je een truc met een bankpas of creditcard proberen:
Credit Card

Sde kaart reikt tot ruim over het einde van jouw oog

Mde kaart reikt tot het einde van het oog

Lde kaart reikt niet tot het einde van jouw oog