Gratis Verzending   |   30 dagen om te retourneren

contact@eyerim.nl

Ray-Ban Junior RY1548 3649

Ray-Ban Junior

Ray-Ban Junior RY1548 3649

  • Verzending: GRATIS

  • Geschatte levertijd: Tijdelijk uitverkocht

  • Retourbeleid: 30-dagen

Out of stock 89 EUR 59 EUR

Prijs zoals weergegeven: EUR  0,00

Dit model in verschillende kleuren

Details

Beschrijving

Gedurende een bijna acht decennia lange geschiedenis heeft Ray-Ban altijd de missie gehad om de grenzen te verleggen op gebied van zowel techniek voor oogmode als popcultuur. Ray-Ban was het eerste merk om een collectie te introduceren uitsluitend toegewijd aan kinderen van 8 tot 12 jaar oud. Ray-Ban Junior biedt stijlvolle, comfortabele monturen met maximale bescherming voor de ogen.

De bril Ray-Ban Junior RY1548 3649 maakt deel uit van de laatste collectie van Ray-Ban Junior die zorgvuldig gemaakt zijn voor kinderen. Dit elegante half omrande montuur weerspiegelt de laatste trend in de moderne designer zonnebrillen. Deze Clubmaster vorm maakt Ray-Ban Junior RY1548 de perfecte keus, vooral voor ronde, ovale en hartvormige gezichten.

Het materiaal gebruikt voor het montuur is lichtgewicht kunststof, zorgt voor optimale zekerheid en bestendigheid eyerim’s aangeboden glazen op sterkte zijn geproduceerd en gepast door ons internationaal gerenommeerde partnerbedrijf met een 40 jaar lange traditie. Ze geven 100% bescherming tegen ultraviolette straling en om het beste zicht te garanderen zijn ze ook anti-reflectief, krasbestendig en hebben een waterafstotende coating.

Koop nu jouw Ray-Ban Junior RY1548 3649 op eyerim en het wordt gratis bezorgd tot aan je voordeur, in de originele beschermende verpakking inclusief een zacht brillendoekje.

Maten

  • 45 mm
  • 34.3 mm
  • 16 mm
  • 125 mm

Voor de overgrote meerderheid is maat M de juiste maat. Het is erg waarschijnlijk dat dit ook de juiste maat voor jou is. Om hier zeker van te zijn, kun je een truc met een bankpas of creditcard proberen:
Credit Card

Sde kaart reikt tot ruim over het einde van jouw oog

Mde kaart reikt tot het einde van het oog

Lde kaart reikt niet tot het einde van jouw oog