Gratis Verzending   |   30 dagen om te retourneren

Smith
RIOT 2Z5/MP

Geschatte levertijd: Tijdelijk uitverkocht

Out of stock € 77

Prijs zoals weergegeven: €  0,00

 • GRATIS VERZENDING

  Verzending is volledig gratis voor alle EU-landen. Klik hier voor meer informatie.

 • 30-DAGEN RETOURBELEID

  eyerim biedt 2 jaar garantie en heeft 30 dagen geld-terug-garantie op alle producten. Klik hier voor meer informatie.

 • Geautoriseerde verkoper

  eyerim is een officiële online verkoper voor alle merken die je op onze website kunt vinden. Wij werken rechtstreeks samen met fabrikanten en merken. Meer informatie.

Details

 • Merk Smith
 • Montuurkleur Oranje
 • Montuurvorm Panorama
 • Lenskleur Rood
 • Montuurvorm Omrand
 • Materiaal Plastic
 • Collectie Dames
 • Montuurkleur van de fabrikant Frequency
 • Gepolariseerd Nee
 • Lenskleur van de fabrikant Chromapop Everyday Red Mirror
 • Model RIOT 2Z5/MP
 • Materiaal van de fabrikant Plastic

Beschrijving

Chromapop Everyday Red Mirror
NAAM
KLEUR
CONDITIES
VLT
Chromapop Everyday Red Mirror
Rood
Rood
Gemiddeld-Helder
25%

Smith's Chromapop Everyday Red Mirror lens levert hogere kwaliteit, meer natuurlijke kleuren, en een ongeëvenaarde helderheid die het toe laten om meer details te zien. Chromapop Everyday Red Mirror lens heeft 25% VLT, dat laat 25% van het zonlicht door . Voor meer informatie over VLT, klik hier.

De verpakking bevat een reservelens.

RESERVELENS
Yellow
Geel
Donker
69%
INBEGREPEN TECHNOLOGIEËN
Verwisselbaar
Smith's frameloze ontwerp maakt snelle en eenvoudige lens uitwisselbaarheid mogelijk en geeft ongeëvenaarde waarde. Smith heeft zowel een hoog als een laag licht presterende gespiegelde lens, wat helderheid voorziet in alle omstandigheden. De verwisselbare serie is geoptimaliseerd voor prestaties en bestaat uit de beste optische materialen en technologie.
Chromapop
Fotochromische technologie verstrekt lenzen die zich aanpassen aan veranderende lichtomstandigheden, zodat u altijd de perfecte tint hebt voor de hoeveelheid licht.
Cilindrische lens
Cilindrische lenzen worden alleen op de X-as (horizontaal) op een basiscurve gebouwd. Ze bieden klasse één optische standaarden aan en optimale pasvorm eigenschappen.
Carbonic X-lens
Smith's carbonic-x buitenste lensmateriaal is individueel gevormd om kras en stoot resistentie, verhoogde gezichtsscherpte en verbeterde contrastgevoeligheid te bieden. Het carbonic-x-materiaal voldoet aan klasse één standaarden.
Conische lens technologie
Smith's CLT maakt de invallende lichtstralen recht door de lens geleidelijk door de lichtstralen van het optische centrum naar het randaanzicht taps te laten toelopen. Wat dit voor u betekent, is dat u met 100% nauwkeurigheid en maximaal comfort kunt zien.
POREX™
Veranderingen in hoogte brengen veranderingen in atmosferische druk met zich mee. Smith's gepatenteerde Porex ™ -filter lost dit probleem op door de luchtdruk binnen de afgedichte lenskamer gelijk te laten worden met de atmosferische druk in de omgeving, waardoor optische klasse één standaarden worden gewaarborgd.
FOG X
Smith's gepatenteerde Fog-X-lensbehandeling maakt gebruik van een hydrofiel, micro-geëtst oppervlak om vocht te absorberen en het over een groot oppervlak te verspreiden om condensvorming te voorkomen. Omdat het fysiek in de lens is gesneden, kan het niet worden weggeveegd zoals andere anti-condens coatings.

MEER OVER HET MERK

Smith Optics werd geboren in 1965 toen Dr. Robert Smith, overdag een tandarts en enthousiaste skiër, dentale schuim en lijm gebruikte om de eerste ski-bril te maken met luchtdoorlatende openingen. Deze uitvinding revolutioneerde wintersporten en vestigde Smith Optics zich als een merk wat voor innovatieve, duurzame, top kwaliteit producten staat tot op deze dag.

Dames skibrillen RIOT 2Z5/MP vertegenwoordigen het hoogtepunt van Smith ’s tientallen jarenlange expertise in het maken, testen en verfijnen van skibrillen in samenwerking met professionele atleten. Gestroomlijnde framegeometrie biedt een ongeëvenaard gezichtsveld en maakt Smith perfect compatibel met helmen van alle grote fabrikanten, waaronder Bolle, Giro, Anon, K2 of Smith. Geïntegreerde afzuigventilatoren zorgen voor een superieure anticondensventilatie zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.


Koop nu uw Smith RIOT 2Z5/MP Photochromic op eyerim en het wordt gratis thuisbezorgd in de originele beschermende verpakking.

Maten

De meerderheid van ski-brillen wordt geproduceerd in een standaard maat (M) en passen vaak universeel bij zowel volwassenen als bij kinderen. Deze maat past bij de meeste mensen en de kans is dus erg groot dat dit ook de correcte maat voor u is.

Grotere maat skibrill hebben een wijdere, langere en diepere frame maat die bij grotere gezichten past.

Aan de andere kant, kleinere maat skilbrillen hebben een smallere, kortere en dunnere frame maat. Deze passen zowel kinderen en jeugd, als ook volwassenen met kleinere gezichten.